fbpx

Bliv Fantastisk til markedsføring på Facebook på mikrobudget

Modul 1

Skab den perfekte firmaside

Find ud af, hvordan du opretter og bruger funktionerne på din firmaside, så din målgruppe kan finde dig og vil elske dig.

Modul 2

Flot design til Facebook Firmasiden

Find ud af, hvordan du laver smukke opslag med tekst, så du får mere opmærksomhed.

Modul 3

Gruppefunktionerne

Få insiderviden om Facebook gruppefunktionerne, så du kan få kunder effektivt i din gruppe.

Modul 4

Automatisering af opslag

Planlæg opslag på Facebook. Brug tjek in funktionen. Opdag alle fordelene, så du nemmere kan sælge din service og samtidig vinde en masse tid.

Modul 5

Specialfunktioner til højere engagement og flere følgere

Opdag fordelene ved Facebook konkurrencer og få alle indsigt i begivenheder, video og Facebook live * Bonus: Få også en masse bonusindhold om udstyr.

Modul 6

Kom godt i gang med annoncering

Opdag hvor let og billigt det kan være at få mange flere øjne på dit budskab og sælge mere med annoncer på Facebook

Modul 7

Avanceret annoncering med retargeting

Gå på opdagelse i de mere avancerede metoder, og find ud af, hvilke ninjatricks, der får kunderne ind på automatpilot med blandt andet pixels og målgrupper.


Modul 8

Få masser af folk på din emailliste

Facebook er en guldmine, når du skal finde potentielle kunder. Opdag, hvor nemt det faktisk er at få dem til dit nyhedsbrev. 

Bliv Fantastisk til markedsføring på Facebook på mikrobudget

14 dage - Ingen spørgsmål - Tilfredshedsgaranti

Du har selvfølgelig 100% tilfredshedsgaranti.

 

Køb kurset uden risiko i dag. Du har hele 14 dage til at være med og se, om du kan lide det. 


Hvis du vælger abonnement, så er der ingen returret.


Hvornår starter kurset?

Kurset er klar og ligger til dig i et medlemsområde hvor du kan finde det 24 timer i døgnet. Du har evighedsadgang til materialet. Du kan også vælge at betale abonnement og har så adgang sålænge du betaler for.

Er det svært at lære?

Normalt kan begyndelse være svær, men det er netop meningen at kurset skal gøre det let for dig at bruge Facebook til din markedsføring.

Hvert emne behandler jeg i dybden og kommer med meget udførlige forklaringer. Og du kan altid spørge.

Det er virkelig rart at kunne gå tilbage og se videoerne igen, eller se dem samtidig med at du laver tingene.

Hvor lang tid tager det?

Hvert modul er omkring en times længde, så du kan faktisk nå at se det hele på en arbejdsdag. Men det er bedst at se det i dit eget tempo.

Du behøver ikke at implementere det hele på én gang.
Det er tid der er givet virkelig godt ud, da du kan tjene penge via din indsats på Facebook.

Er der fortrydelsesret?

Du har 14 dages fortrydelsesret.

Du kan se lige så meget af materialet som du har lyst til og bagefter beslutte om du vil beholde det.

Er du ikke begejstret, så skriver du blot til mig, så refunderer jeg pengene.

Hvad er dit udbytte ved at være med på kurset?

Du vil vide hvad du skal gøre og ikke gøre for at få fat i dine kunder på Facebook
Du vil kunne skabe dit eget kundeflow automatisk med en minimum af indsats
Du vil kunne annoncere så dine annoncekroner er rigtig godt givet ud

Hvordan for jeg support?

Du kan få gratis support enten via vores Facebookgruppe​.

Jeg svarer altid så hurtigt jeg kan og der er også mange andre i Facebookgruppen der har været på kurset før, der er søde til at svare.

Der er ikke tidsbegrænsning på support.

profile-pic

Der er gode trin for trin guides, så jeg let kan gøre det samme på min egen skærm.

Jeg ville gerne lære FB som en marketingskanal at kende, specielt annoncedelen.

Der er gode trin for trin guides, så jeg let kan gøre det samme på min egen skærm.

Jeg vil anbefale det til andre, der mangler kendskab til FB i forhold til firmaet og marketing.

Heidi Sahl Thomsen
profile-pic

Det er svært at komme med gode forslag til et kursus, der afvikles så perfekt og velforberedt.

Jeg havde i første omgang brug for at lære at lave Boost og annoncer på FB som udgangspunkt, derfor købte jeg kurset.

Kurset var godt tilrettelagt. Det jeg skulle lære blev præsenteret af Helle og på videoer, der helt præcist viste, hvad Helle taler om. Skiftet med at vise videoer og bagefter svare på de spørgsmål, kursisterne havde stillet under videoen, fungerede rigtig godt. Jeg har lært, hvordan man laver nyhedsbreve uden at have nyt at fortælle. Det var rigtig godt. Derudover er der alle de konkrete gode råd og anvisninger, som man som almindelig FB bruger aldrig selv ville finde ud af. Jeg kan gense videoerne fra kurset, når jeg vil. Det er rigtig godt, så de kan afspilles, når man sidder og skal lave opgaven selv.

Jeg vil anbefale kurset til små selvstændige, der har brug for at gøre opmærksom på de ydelser, man sælger. De vil få glæde af kurset. Har du taget kurset, kan du straks gå i gang. Desuden kan man altid stille spørgsmål i FB gruppen.

Det er svært at komme med gode forslag til et kursus, der afvikles så perfekt og velforberedt.

Melene Johnson
profile-pic

Kurset vil helt klart hjælpe dem, der er seriøse omkring deres markedsføring på Facebook

Jeg havde brug for at vide, hvordan Facebook virker og de muligheder, Facebook giver ifm. markedsføring (annoncer, boost, sider, grupper, opslag osv.). Det har ændret sig meget, siden jeg sidst brugte Facebook professionelt, og jeg følte, at Helle kunne hjælpe mig rigtig godt videre. 🙂

Jeg er langt fra færdig med at bruge videoerne, men indtil videre har det været rigtig godt. Når jeg skulle lave en annonce, kunne jeg lade videoerne om at tage mig i hånden og føre mig fra A til B. Super! Det har også været så godt, at Helle altid svarer på ens spørgsmål. 🙂 Også selv om det er sent om aftenen engang imellem! 😉

Kurset vil helt klart hjælpe dem, der er seriøse omkring deres markedsføring på Facebook, men som ikke er helt sikre på de muligheder og faldgruber, der er. Dette gælder både den soloselvstændige og den, der er ansat i fx kommunikations- eller markedsføringsafdelingen, ny som garvet.

Merise Frederiksen
profile-pic

Jeg er selv nybegynder og fik meget ud af det

Jeg købte kurset, fordi jeg har brug for at lære at bruge Facebook som et redskab i min business og markedsføring. Og jeg håbede også, at jeg ville 'se lyset' i forhold til det fantastiske ved Facebook 🙂

Min oplevelse var, at det var et meget velstruktureret og gennemarbejdet kursus. Det er meget tydeligt, at Helle både er passioneret omkring brugen af Facebook, og at hun ved, hvad hun taler om. Hun bruger det selv hele tiden og hjælper andre med at bruge det. Jeg lærte rigtig meget forskelligt, som jeg kan bruge fremadrettet bl.a. værdien af grupper, tricks til at få mest ud af annoncering og hvordan jeg kan automatisere noget af arbejdet.

Jeg vil anbefale det til solo-selvstændige og andre, der driver business på mikro-budget og som enten står over for eller allerede er i gang med at bruge Facebook i deres business. Jeg er selv nybegynder og fik meget ud af det, men mit indtryk er, at også mere rutinerede brugere af Facebook kan have gavn af kurset.

Marianne Nygaard
profile-pic

Jeg er vild med at få smutveje og gode råd til at gøre det hele nemt, flot og indbydende

Jeg købte kurset, fordi jeg ikke synes, jeg fik nok ud af min Facebook firmaside. Jeg fik ikke annonceret nok og skrevet nok eller udnyttet alt det, jeg allerede har på min hjemmeside godt nok. Jeg syntes, det var op ad bakke nogle gange og alt for svært med alt for lidt udbytte.

Min oplevelse er at kurset - som jeg stadig er i gang med - gør alting meget enkelt. Helle har så mange guldkorn undervejs. Jeg er f.eks. begejstret for modulet om recurpost, som hjælper mig med at få genbrugt alle mine mange blogoplæg og firma-undersider og poster dem helt af sig selv med en ret begrænset ekstra-indsats fra mig. Jeg er vild med at få smutveje og gode råd til at gøre det hele nemt, flot, indbydende, samtidig med, at jeg ikke selv skal finde frem til, hvordan hulen man gør alting. Det er der nemlig rigeligt af i forvejen som selvstændig.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der har en mindre forretning, de gerne vil have ud over rampen. Behandlere, der bruger alt for meget tid på markedsføring og gerne vil have det hele avanceret, men samtidig rigtig enkelt.

Anne-Marie Jensen
profile-pic

Der er simpelthen SÅ mange aha oplevelser

Jeg har fulgt Helle i små to år efter et gratis webinar, hun holdt, muligvis anbefalet af Carolina Bjørk...(?) Jeg ved, jeg skal starte klinik op i 2018, (senest) så er ved at varme lidt op, så mit navn er kendt, til når jeg åbner klinikken. FB siden ligger klar til at gå online... Og det gør gruppen også👍🏻 Det er bare mega lækkert, at jeg har mulighed for at gå tilbage og se optagelser, efterhånden som jeg får brug for det.

Der er simpelthen SÅ mange aha oplevelser, så det er svært at fremhæve en enkelt ting.

Jeg vil anbefale det til mine studie kammyer på Tobias-skolen, bl.a. fordi det er jordnært, forståeligt og det er til at stille spørgsmål og få svar. Vi har vores kompetencer et andet sted end lige online, så det er rart at have et sted til sine dumme onlinespørgsmål.

Dorte Liiv Pedersen
profile-pic

Du får gjort det nørdede nemt.

Jeg har før prøvet at lave Facebook annonce, hvor jeg følte, jeg smed pengene ud af vinduet og ingen effekt. Det er surt show og noget, jeg helst vil undgå. Derfor var det interessant for mig at få fb kurset.

Helle, du er en fantastisk underviser, og jeg faktisk jubler over at have fundet dig. Du er mega pædagogisk og får forklaret tingene på en så elegant måde, at det er til at gå til. Jeg har fået så meget viden, at jeg føler mig så klar til fb og har allerede implementeret en hel del af det. Du får gjort det nørdede nemt.

Selv om der har været nogle ting, jeg allerede vidste, har jeg ikke kedet mig, for der har alligevel kommet noget ind, som jeg ikke lige havde tænkt på. Det er svært at fremhæve noget, da det hele bare hænger sammen. Min store udfordring har været pixels og at blive dus med maskinrummet i min fb annoncering. Og det er jeg blevet, også selv om der er læring undervejs.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der vil bruge Facebook aktivt i deres markedsføring.

Christina Bonita da C. Oliveira
profile-pic

Jeg vil anbefale kurset til alle, der har den mindste tvivl om, hvordan FB virker

Jeg købte kurset for at få dybere indsigt i FB.

Var mest begejstret for det sidste modul, hvor man kombinererede nyhedsbreve med FB... det skal prøves af.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der har den mindste tvivl om, hvordan FB virker.

Og derudover tak for dit gode humør. STORE Cyber kram fra mig til dig ☀️

Esben Berger
profile-pic

Jeg synes, det er super fedt med dine videoer, og du har en behagelig stemme - hvilket er super vigtigt.

Jeg købte kurset, fordi jeg havde brug for at blive bedre til at annoncere på Facebook.

Faktisk har alt det du har sendt ud været super godt, og jeg har lært virkelig meget. Jeg synes, det er super fedt med dine videoer, og du har en behagelig stemme - hvilket er super vigtigt.

Jeg har allerede anbefalet det til alle mine sensekonsulent kollegaer, og jeg ved, at mange af dem er på.

Nanna Lynge
profile-pic

Det var specielt godt at lære de mere nørdede ting

Jeg havde brug for at få kontakt til de mennesker, jeg brænder for at hjælpe. Jeg synes salg er svært og havde ikke det store budget til at komme ud med mine redskaber. Jeg havde meget lidt viden om Facebook, men var klar over, at det ville være en god måde for mig at nå min målgruppe. Mine udfordringer var, at jeg manglede kontakt til mine potentielle kunder og ikke vidste, hvordan jeg bruger Facebook som markedsføring.

Helle har en kæmpe kompetence på området og laver gode inspirerende videoer, hvor hun viser, hvordan man bruger Facebook, hvad der er godt at gøre/hvad man ikke skal gøre. Kursets videomateriale præsenteres på en meget overskuelig måde, som gør det let at finde tilbage til de tips, man lige står og mangler/har glemt. Det er bygget logisk op, så man lærer tingene efterhånden. Og så kan man spørge på Facebook gruppen, hvis der er noget, man har brug for hjælp til. Det var specielt godt at lære de mere nørdede ting, så man får slået billeder op i de rigtige formater, linke rigtigt til hjemmeside m.m, lære at designe i Canva og lære om annoncering både for begyndere og viderekommende. Fedt at lære at kunne analysere sine annoncer og derefter at målrette dem mere effektivt.

Jeg vil anbefale kurset til personer, som har budskaber, de gerne vil ud med, specielt små virksomheder, og som selv vil "skræddersy" og lave deres opslag. Det er en spændende og effektiv måde at udvikle kontakten til sin målgruppe på. Helles ekspertise kender næsten ingen grænser, og den er fantastisk at have adgang til.

Tak for et godt kursus, hvor har jeg lært meget. Jeg fik "hul igennem" til Facebook og det føles fantastisk 😉

Hanne Juul Thomsen
profile-pic

Jeg har lært en masse ninjatricks, som jeg slet ikke vidste fandtes

Alle taler om, at Facebook er stedet til at sætte gang i forretningen, men jeg syntes, jeg var gået lidt i stå.

Jeg har lært en masse ninjatricks, som jeg slet ikke vidste fandtes, men de er virkelig gode at kunne. Jeg var især vild med de 2 moduler med tips og tricks.

Hvis du er ny med din bizz på facebook, er det virkelig en guldgruppe af step by step instruktioner, hvor du får hjælp til det hele. Når du er igennem kurset, er du bare 100% kørende. Og Facebook er næsten uundværlig for den lille/nye bizz-ejer.

Malene Dollerup
profile-pic

Du går frem på en måde, så jeg kunne følge med.

Jeg købte kurset, fordi jeg gerne ville bruge FB til at annoncere med. Og havde ikke overblik over, hvordan det bedst kunne gøres.

Jeg er den type, der har brug for at holdes i hånden, både rent teknisk og mere generelt forståelsesmæssigt, når jeg lærer noget nyt. Og det synes jeg, dit kursus gjorde for mig. Du går frem på en måde, så jeg kunne følge med.

Jeg vil anbefale kurset til dem, som gerne vil kvalificere de valg, de tager ift. markedsføring på FB, så de ikke spilder deres penge & energi.

Maria Olsen
profile-pic

Jeg er altid blevet klogere på de kurser, jeg har taget hos Helle - det gælder også det her.

Jeg investerede i kurset, fordi jeg var interesseret i at vide mere om fb annoncer, og jeg blev meget klogere på fb annoncering.

Jeg vil anbefale det til alle, der har forhåbninger om at lykkes med deres markedsføring på fb - også selvom du er i gang med det - jeg er altid blevet klogere på de kurser, jeg har taget hos Helle - det gælder også det her.

Jeg synes, det er top fint med rigtig meget godt og brugbart indhold.

Christina Clemen
profile-pic

Jeg fik mange aha-oplevelser undervejs og idéer til nye tiltag.

Jeg købte kurset, fordi jeg i forvejen følger dig på de sociale medier, nyhedsbrev etc. Jeg har været meget glad for dine åbne konsultationer om tirsdagen. Vi er meget på bølgelængde i vores måde at tænke på og lave markedsføring på, så da Facebookkurset kom til en så fordelagtig pris, slog jeg til. Jeg havde tidligere overvejet at købe et andet Facebookkursus, men det var for dyrt for mig pt.

Min oplevelse var, at det fungerede rigtig godt med de små instruktionsvideoer, som jeg så kan gå tilbage til, når jeg vil arbejde konkret med min Facebookside. Jeg har implementeret nogle af de ting, du har fortalt om, men er slet ikke færdig. Det er trygt at kunne gå tilbage og se videoen samtidig med, at tingene sættes op. Og så har man også mulighed for at stille spørgsmål. Jeg fik mange aha-oplevelser undervejs og idéer til nye tiltag.

Jeg ville anbefale andre at tage kurset, da det er meget konkret og samtidig går i detaljer f.eks. med at sætte en annonce op på Facebook og hvilke overvejelser, man skal have med der. Du er også rigtig god til at fortælle og nysgerrig på nye løsninger og muligheder.

Tak for et rigtigt brugbart kursus, som giver mig mod på at fortsætte min markedsføring på Facebook også!

Gitte Hildebrandt
profile-pic

Har haft en rejse i det her univers, Helle er en fantastisk underviser

Jeg ville gerne lære mere om Facebook, opsætning, og hvad der kan gøre det hele lidt mere lækkert, så derfor købte jeg kurset.

Har haft en rejse i det her univers, Helle er en fantastisk underviser, let forståelig og altid åben for spørgsmål. Jeg har lært meget omkring billeder, hvad sælger, og hvad sælger ikke og fået en bevidsthed om, hvad gør noget godt.

Jeg vil anbefale det til alle små selvstændige, som vil bruge Facebook.

Mai Brit Holm nielsen
profile-pic

Det gør livet så meget lettere, at jeg har sluppet for selv at skulle prøve al praktikken af

Jeg købte kurset, fordi jeg er ved at starte virksomhed op, og det var oplagt at købe mig til viden i stedet for selv at skulle prøve mig frem med alt det tekniske. Der er så rigeligt, jeg er nødt til at lære gennem "trial and error" omkring det at markedsføre mig selv.

Kurset var dejligt konkret - med klare "sådan gør du" anvisninger omkring praktikken. Og det er super genialt, at videoerne er lagt op hver for sig ved siden af optagelsen af webinaret, så jeg ikke skal sidde og lede hele webinaret igennem for lige at se det der smarte noget, du lige viste.

Jeg vil anbefale det til andre, der gerne vil til at bruge Facebook (mere) som kommunikationsplatform, for jeg synes, det gør livet så meget lettere, at jeg har sluppet for selv at skulle prøve al praktikken af, så jeg i stedet kan koncentrere mig om at øve mig i at lave lækkert indhold i de værktøjer, jeg har fået lært.

Dorthe Hein
profile-pic

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd.

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd. Ting som jeg ikke kunne have spurgt om, fordi jeg ikke vidste, at de fandtes. Og andre som jeg kunne have brugt en masse tid på at finde ud af selv.

Jeg vil anbefale det til alle, som markedsfører deres firma på FB og som ikke i forvejen ved alt om FB.

Det er allerede godt.

Marianne Bunch

Bliv Fantastisk til markedsføring på Facebook på mikrobudget