Google annoncer nemt og billigt - Praktisk Praksis

Hjælp til Google Annoncer

Der er ingen tvivl om at du kan få rigtig meget ud af at være synlig på Google. men indtil nu har det været besværligt at lave Google annoncer, specielt på et lille budget. Det er der heldigvis en løsning på nu.

Vi har i Praktisk Praksis indgået et samarbejde med Geniewords som har udviklet en genial service til små virksomheder som din. 

Hvordan fungerer det?

Kort fortalt så går det ud på at du tegner et abonnement og selv vælger hvilket beløb du vil annoncere for hver måned. Du betaler en smule for at folkene hos Geniewords holder øje med at dine annoncer virker og sørger for at optimere dem.

Normalt ville sådan en service koste mange tusinde kroner om måneden hos et almindeligt bureau. Du kan slippe med 349 kr. om måneden. + det beløb du vil annoncere for. 

Alternativt kan du prøve at lære at sætte annoncer op i annoncemodulet. Det er naturligvis også en mulighed, men der er virkelig meget at lære, så din tid er nok givet bedre ud andre steder. 

Jeg foreslår at du tager et kig på den løsning Geniewords har lavet her og giver det et forsøg. Der er allerede mange der har haft gavn af denne løsning der hurtigt kan tjene sig selv hjem igen.

Hvordan foregår det?

Du klikker på knappen og bliver sendt over til Geniewords. Her skal du blot oprette dig med navn og email, så tager de sig kærligt af dig. Du får hjælp til at vælge søgeord og annoncetekster via chatten på platformen.

Hvorfor skal det være os der hjælper dig?

Det er også rigtig smart at du får et meget simpelt brugervenligt overblik over hvordan det går med din annoncering. Normalt skal man nærmest have en phd i markedsføring for at forstå hvad der foregår i annoncemodulet, men ikke med Geniewords. 

I oversigten kan du nemt følge med i hvad du har brugt, og hvor meget der bliver klikket. Mere trafik til din hjemmeside hjælper også på organiske søgninger. Flere brugere nævner at de får deres annonceringskroner 2-3 gange igen, så det kan godt betale sig at annoncere på Google.

Du får for 600 kr. gratis annoncer

Når du får en annoncekonto med Geniewords som hjælpere, så får du også automatisk 600 kr. at annoncere for. Det vil sige at du får et ekstra skub på din annoncering og vished for at det virker.

I løbet af den tid jeg har samarbejdet med GenieWords, er min klienttilgang 3-doblet"

Tine, coach og indehaver af MindingMe