fbpx

Med Facebook Messenger Metoden får du:

  • En sjov og effektiv måde at interagere med dine kommende kunder, så du ubesværet kan sælge på en personlig måde.
  • En uovertruffen metode til at få dine Facebookopslag til at nå enormt langt uden at annoncere for mere end småbeløb.
  • En strategi for hvordan du, som er en lille erhvervdrivende, med personlig kontakt til dine kunder, kan gøre dine Facebook interaktioner til din største styrke.

 1997 kr. inkl. moms

Spørgmål og svar vedr. Kurset

Kan man få noget ud af det, hvis man har få eller ingen likes på sin firmaside?

Hvad får jeg ud af at være med på kurset?

Hvad hvis jeg ikke har en free bee jeg kan dele?

Hvad er der af ekstra omkostninger?

Hvor lang tid tager kurset?

Hvor lang tid skal jeg bruge på det?

Hvordan bliver kurset leveret?

Har du yderligere spørgsmål, læg en besked med den lyserøde knap her i bunden. Så svarer jeg fluks 🙂

Undervisningsmaterialet er godt og gennemarbejdet med meget fine og udførlige videoer.

Jeg synes at undervisningsmaterialet er godt og gennemarbejdet med meget fine og udførlige videoer.

ManyChat er nemt at arbejde med, hvis man følger Helles fine videoer

Jeg har fået 170 subscribers på min ManyChat, så det må siges at være en succes

Jeg vil anbefale det til alle, som gerne vil markedsføre sig via Facebook eller bare gerne vil have en mere personlig kontakt til sine følgere

Louise Cecillia Larsen

Det har været noget af det bedste jeg længe har investeret i.

Videoerne er nemme at følge - nogen gange går det lige hurtigt nok, men så kan man jo vende tilbage og se dem igen. Desuden er Helle er yderst villig til at hjælpe i den lukkede gruppe, svare på mail hurtigt eller så vildt endda lave en demovideo eller ringe mig op. Helle din service er i top. Overvejede efter at have set den første åbne konsultations video om metoden, om jeg skulle bruge penge på onlinekurset( Jeg er lidt købmandstænkende men det har været noget af det bedste jeg længe har investeret i.

Jeg synes manychat er eminent - det tager lidt tid at sætte sig ind i de mange muligheder det har, men Helles videoer hjælper gevaldigt på det.

Efter at have set første video om hvordan man kan bruge det på facebooksider var jeg solgt og, klar over at det kunne anvendes på min facebookside med stor effekt. Men det er blevet meget større end jeg havde troet .

Jeg øger min direkte kontakt til kunderne - jeg får instant info på en nem måde , info jeg aldrig ellers havde fået og slet ikke så hurtigt . Det bedste er, at jeg har vækstet enormt i salg - og det har ikke været nødvendigt at bruge facebook annoncer efter dette.

Det skal jeg nu nok i gang med igen sammen med manychat men jeg har stadig meget i manychat jeg skal udforske og udvikle.

Jeg har allerede nu på under 2 måneder over 2000 leads, som jeg på en nem og hurtig måde kan komme i kontakt med. Allerede efter mit første Growthtool facebooks opslag var Helles online kursus betalt. Jeg valgte at blive medlem i hendes klub for et år.

Der er så meget good stuff, som jeg skal lære at bruge og vil have mulighed for at kunne vende tilbage til.

En anden god ting er jeg ikke længere skal have link på opslagene på facebook - det kan facebook nemlig ikke lide. Med messenger metoden får jeg mange flere, der ser mine opslag, og når de skriver key word under mine opslag kommer jeg i direkte kontakt med mine læsere, kan give dem info og markedsføre mine produkter.

Jeg kommer i direkte kontakt med mange flere kunder og de konverterer til salg. Relationer sælger . Jeg kan nu på en nem måde få oversigt over hvad kunderne er interesseret i , hvilke behov de har, hvad køber, kan følge op med mersalg. Jeg er super glad over at kunne se hvor mange der vender tilbage og køber flere produkter

Jeg vil anbefale kurset til små virksomheder som min egen Tal med børn ... som sælger e-hæfter/bøger, fysiske produkter og rådgiver. Hvis du ikke har så mange følgere på din side kan det også bruges til at få flere følgere -

Mette Weber / tal med børn

Jeg vil anbefale den til dig, der synes det er sjovt at have kontakt med dine leads.

Jeg synes Manychat er et fint værktøj, som giver en helt anden kontakt til de leads, du generer. Det har dog også sine svagheder, det ER en robot og den kan finde på at leve sit eget liv, hvis folk skriver noget andet end forventet osv. og det GØR folk jo nogle gange 🙂

Jeg har fået et flot antal nye leads og jeg tror, at de er af en anden kvalitet end hvis de 'blot' var kommet ind gennem en almindelig annonce. Men det er svært at sige endnu, hvis det overhovedet kan måles.

Nogle af de andre på kurset har fået vildt mange leads og rigtigt hurtigt. Det har jeg ikke i samme grad, men mit felt ligger også i en gråzone af tabu, som kan afholde folk fra at kommentere offentligt.

Alligevel har jeg fået og fortsætter med at få fine nye leads, som jeg har en helt anden fornemmelse af.

Jeg mangler stadig at forsøge mig med flere af de mere specielle funktioner i metoden f.eks. Broadcast, men det er en stor fordel at kunne sende tilbud om forskellige ting ud til alle mine leads i Manychat på én gang og hjælpe dem i processen.

Jeg vil anbefale den til dig, der synes det er sjovt at have kontakt med dine leads. Den er til dig, der kan håndtere, at et opslag med manychat koblet på, kan kræve en del opmærksomhed og ekstra arbejde fra din side. Jeg tog kurset, fordi jeg gene vil have den her mere direkte og uformelle kontakt og relation til mine læsere, og det har jeg fået.

Karin Høhling Søsted

Jeg vil anbefale det til folk med ønske om at skabe nem opmærksomhed om deres virksomhed.

Undervisningsmaterialet rigtig godt og du Helle er rigtig god til at formidle og finde løsninger når noget ikke lige fungerer.

Jeg synes Manychat er en nem og hurtig måde at få kontakt med om end kortvarig, det skaber interesse.

Jeg fik på den første gangs brug tilmeldinger til min Nyhedsmail. Det ser også ud til at jeg har fået flere besøg på min hjemmeside.

Jeg vil anbefale det til folk med ønske om at skabe nem opmærksomhed om deres virksomhed.

Susan Schvartz Larsen

Jeg opnåede 23 subcribers på en annoncering

Jg synes det var et godt undervisningsmatriale, og med Helle´s illustrationer og enkle forklaringer var det let at gå til.

Jeg synes Manychat er et godt redskab til at komme i kontakt med sin målgruppe.

Jeg opnåede 23 subcribers på en annoncering,

Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre. Helle er en fantastisk formidler når tingene skal forklares. Det bliver enkelt og overskueligt.

Hanna Sofia Larsen

der kom mere trafik og kommentar på en kampagne og jeg følte jeg kunne give en bedre og personlig service.

Nemt at gå til og forståeligt

Jeg synes det var rimeligt nemt men glad for Helles video så jeg viste hvordan jeg skulle bruge det og dermed spare tid og frustrationer over teknik. Jeg oplevet at der kom mere trafik og kommentar på en kampagne og jeg følte jeg kunne give en bedre og personlig service.

Jeg vil anbefale dem der er der hvor de vil bruge de sociale medier strategisk og klar på at sætte lidt tid og penge af til det. Altså over nybegynder niveauet.

Christina Bonita oliveira

Jeg har opnået at få flere følger til at interagere med min Facebook side

Rigtig godt - Helle er super god til at forklare og lave videoer, så det er let at lave det efter dem

Manychat er let at arbejde med pga videoerne og viden som Helle har lavet.

Jeg har opnået at få flere følger til at interagere med min Facebook side og jeg føler jeg når dem på en anden og anderledes måde

Jeg kan se fordele i at alle kan bruge det på hver deres måde og med sparring med Helle er man rigtig godt på vej

Christina Juul Pedersen

Det er lige noget for os, der sidder alene i vores firma og gerne vil nå ud til flere folk

Helle gennemgår det hele skridt for skridt. Det er lige til at følge, når man sætter noget op i ManyChat. Hun gør det overskueligt og svarer altid hurtigt på spørgsmål. Endda med en video, så jeg kan se, hvad der sker i mit eget materiale mens hun forklarer. Det er topsmart!

Jeg har endnu ikke meget øvelse i det, men det er rimeligt simpelt for én som jeg, der på ingen måde er priviligeret med teknisk snilde. Jeg har ikke så mange resultater, der er til at mærke endnu. Jeg skal lære at lægge langsigtede planer for det, jeg vil opnå. ManyChat er rigtigt godt til at følge op på interesserede - måske - potentielle kunder.

At det ikke er mere kompliceret, end at jeg kan finde ud af det. Jeg har da ihvertfald mod på at fortsætte med at øve mig :).

Det er lige noget for os, der sidder alene i vores firma og gerne vil nå ud til flere folk. Det tager tid at sætte sig ind i onlinesalg og markedsføring. ManyChat og Helles kursus er et fornuftigt valg på den vej.

Karin Wissing Becker