fbpx

Online Kursus Bootcamp er for dig som længe har ønsket dig at skabe og sælge noget online materiale enten i form af et stort forløb, online workshops eller blot små korte ting som meditationer eller foredrag.

Du har måske også tænkt på at det kunne være rart at slippe for altid at skulle være på når du skal tjene penge, og at det kunne være dejligt at nå nogle flere mennesker uden at skulle arbejde mere.

Jeg hedder Helle Buttrup og jeg har firmaet Praktisk Praksis.

Jeg har de sidste fire år levet af at undervise online og jeg har hjulpet over 700 kunder med at blive bedre til at markedsføre sig online igennem mine egne online kurser eller med 1-1 coaching.

Jeg har solgt for langt over 1 mio kroner i online kurser over de sidste år.

De første år gjorde jeg det hele selv, så jeg ved hvordan det er at skulle lære alting selv. Jeg har også været der, hvor budgettet var meget lille og hvor tiden var knap og det hele føltes uoverskueligt. Men jeg gjorde det, og derfor kan jeg også vise dig hvordan du kan gøre.

Få besked når programmet til Online Kursus Bootcamp er klar.

Vi starter i April, så skriv dig på invitationslisten og få besked når tilmeldingen åbner.

Du bliver samtidig tilmeldt Praktisk Praksis nyhedsbrev som du naturligvis kan afmelde nemt nårsomhelst.