fbpx

Services, rådgivning og priser i Praktisk Praksis

Hjemmesider

Individuelt design i WordPress systemet. Ny hjemmeside eller support til den du har i dag.

Sådan fungerer det

Vi tager en grundig uforpligtende snak om dit projekt og aftaler en pris og tidsplan, der passer dig. Priserne ligger mellem 4.800 kr. og 8.900 kr. + moms. Herefter vejleder vi i valg af design og sætter siden op for dig. Vi står for alt det tekniske. Derefter får du undervisning i at redigere din hjemmeside, så du altid selv kan tilføje ting.


Annoncering online

Facebook annoncering, Google Adwords eller søgemaskineoptimering. Vi kan lave tekster og billeder til annoncerne.

Sådan fungerer det

Vi går grundigt til værks og sørger for, at du ikke bare får lavet annoncer, men at købsoplevelsen er optimal for dine kunder. Det er nemlig det eneste, der virker, hvis du gerne vil annoncere billigt og effektivt. Vi arbejder på timebasis udfra klippekort på 3 -10 timer ad gangen. Prisen er 750-650 kr. + moms pr. time. Ingen abonnement eller andre løbende omkostninger.


Rådgivning

Strategisk rådgivning når du starter et nyt projekt eller gerne vil udvikle din forretning. Mødet foregår online.

Sådan fungerer det

Vi taler sammen på forhånd og aftaler, hvad du vil arbejde med. Din strategisamtale varer cirka 2 timer, og her får vi kortlagt de næste vigtige trin i din forretningsudvikling. Du vil få klarhed og retning på dit projekt, så du ved lige, hvad du skal gøre. Vi kan fjerne blokeringer og tvivl, så du rykker. Prisen er 1.500 kr. + moms


Online undervisning

Online kurser i specifikke områder som Facebook annoncering, Email markedsføring, Grafisk design du selv kan lave og mange andre ting.

Sådan fungerer det

Vi har mange online kurser. Du kan se oversigten på Praktiskpraksis.dk.

Den billigste måde at komme i gang på er at blive medlem i VIP klubben. Medlemskabet koster 169 kr. + moms pr. måned. Her får du adgang til en masse nyttig viden, som får dig godt i gang i det store online univers.

Skriv eller ring for at høre nærmere, vil elsker at hjælpe

Helle@praktiskpraksis.dk

tlf. 53342149