fbpx

Det havde jeg aldrig selv fundet ud af

Shut up, hvor er jeg glad for, at jeg købte det onlinekursus. Det havde jeg aldrig fundet ud af selv! 🙂

profile-pic
Tina Stephansen
Mentor

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd.

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd. Ting som jeg ikke kunne have spurgt om, fordi jeg ikke vidste, at de fandtes. Og andre som jeg kunne have brugt en masse tid på at finde ud af selv.

Jeg vil anbefale det til alle, som markedsfører deres firma på FB og som ikke i forvejen ved alt om FB.

Det er allerede godt.

profile-pic
Marianne Bunch

Har haft en rejse i det her univers, Helle er en fantastisk underviser

Jeg ville gerne lære mere om Facebook, opsætning, og hvad der kan gøre det hele lidt mere lækkert, så derfor købte jeg kurset.

Har haft en rejse i det her univers, Helle er en fantastisk underviser, let forståelig og altid åben for spørgsmål. Jeg har lært meget omkring billeder, hvad sælger, og hvad sælger ikke og fået en bevidsthed om, hvad gør noget godt.

Jeg vil anbefale det til alle små selvstændige, som vil bruge Facebook.

profile-pic
Mai Brit Holm nielsen

OnlineKursusplanen

Your Heading Here

Nu 40% rabat!

Your Heading Here

 • VIP medlem 1 år
 • Kursus: Lav onlinekurser der sælger
 • Hjælp: 3 timers eksperthjælp
 • check-square-o

 • check-square-o

Nu kun: 492.00 DKK/md.

Your Heading Here

Spar 3.935,00 DKK/år


Facebookplanen

Your Heading Here

Nu 40% rabat!

Your Heading Here

 • VIP medlem 1 år
 • Kursus: Fantastisk På Facebook
 • Hjælp: 3 timers eksperthjælp
 • check-square-o

 • check-square-o

Nu kun: 472.00 DKK/md.

Your Heading Here

Spar 3.775,00 DKK/år


Succesplanen

Your Heading Here

Nu 60% rabat!

Your Heading Here

 • VIP medlem 1 år
 • check-square-o
  Kursus: Fantastisk på Facebook
 • Kursus: Lav onlinekurser der sælger
 • check-square-o
  Kursus: Succes med nyhedsbreve
 • Hjælp: 3 timers eksperthjælp

Nu kun: 531,05 DKK/md.

Your Heading Here

Spar 9.558,90 DKK/år


profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Det havde jeg aldrig selv fundet ud af

Shut up, hvor er jeg glad for, at jeg købte det onlinekursus. Det havde jeg aldrig fundet ud af selv! 🙂

Tina Stephansen - Mentor

Mailchimp kurset redede min forretning

Så fantastisk! Jeg havde besluttet mig for at starte mit nye produkt launch med en fantastisk 21 dages livsnyder udfordring pr. email.

Jeg ville dele en masse af det, jeg ved om, hvordan man kan have det rigtig dejligt i sit liv, men jeg vidste ikke, hvilket system jeg skulle bruge.

Det hele virkede så uoverskueligt, at jeg nær havde opgivet det hele.

Men efter at have set kurset var det super nemt:

På bare 3 timer havde jeg både set kurset og sat mine første mails op –og nu er jeg nærmest superbruger.

Tak Helle! Din måde at vise og fortælle trin for trin gør det så nemt, det er næsten som at have dig ved siden af mig. Pludselig er det svære ikke svært mere. :-)”

Sabine Lindeberg - Mentor

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd.

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd. Ting som jeg ikke kunne have spurgt om, fordi jeg ikke vidste, at de fandtes. Og andre som jeg kunne have brugt en masse tid på at finde ud af selv.

Jeg vil anbefale det til alle, som markedsfører deres firma på FB og som ikke i forvejen ved alt om FB.

Det er allerede godt.

Marianne Bunch

Du får gjort det nørdede nemt.

Jeg har før prøvet at lave Facebook annonce, hvor jeg følte, jeg smed pengene ud af vinduet og ingen effekt. Det er surt show og noget, jeg helst vil undgå. Derfor var det interessant for mig at få fb kurset.

Helle, du er en fantastisk underviser, og jeg faktisk jubler over at have fundet dig. Du er mega pædagogisk og får forklaret tingene på en så elegant måde, at det er til at gå til. Jeg har fået så meget viden, at jeg føler mig så klar til fb og har allerede implementeret en hel del af det. Du får gjort det nørdede nemt.

Selv om der har været nogle ting, jeg allerede vidste, har jeg ikke kedet mig, for der har alligevel kommet noget ind, som jeg ikke lige havde tænkt på. Det er svært at fremhæve noget, da det hele bare hænger sammen. Min store udfordring har været pixels og at blive dus med maskinrummet i min fb annoncering. Og det er jeg blevet, også selv om der er læring undervejs.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der vil bruge Facebook aktivt i deres markedsføring.

Christina Bonita da C. Oliveira

Har haft en rejse i det her univers, Helle er en fantastisk underviser

Jeg ville gerne lære mere om Facebook, opsætning, og hvad der kan gøre det hele lidt mere lækkert, så derfor købte jeg kurset.

Har haft en rejse i det her univers, Helle er en fantastisk underviser, let forståelig og altid åben for spørgsmål. Jeg har lært meget omkring billeder, hvad sælger, og hvad sælger ikke og fået en bevidsthed om, hvad gør noget godt.

Jeg vil anbefale det til alle små selvstændige, som vil bruge Facebook.

Mai Brit Holm nielsen

Værdi: 4.597,-

Fantastisk på Facebook kurset 

Facebook kursus tager dig i hånden, og hjælper dig med at skabe

overblik over din facebookmarkedsføring.


 1. Vi tager dig med fra skabelsen af din firmaside til oprettelse af annoncer.
 2. Du får serveret trin for trin annoncering for begyndere til avanceret annoncering.
 3. Vi gennemgår tips og tricks, så du får mest ud af din facebookmarkedsføring, og går på opdagelse i gruppefunktionerne.
 4. Endeligt sørger vi for, at du får tjek på dit nyhedsbrev, så du kan bruge facebook til at få flere til dit nyhedsbrev.

Jeg giver dig opskriften på, hvordan du får succes på facebook.

Værdi: 1.497,-

Succes med emailmarkedsføring

Her tager vi dig omkring email salgspsykologi og svarer på de mest værdifulde spørgsmål. Du får også en nem trin for trin forklaring på alt det tekniske.


 1. Hvor tit skal du sende email?
 2. Hvad skal du skrive i emnelinjen, for at få folk til at åbne dine emails?
 3. Hvilket sprog skal du bruge, så folk læser dine mails, og hvordan fanger du dine kunders opmærksomhed?
 4. Hvordan kan du lave et stærkt budskab og ”call to action”, så folk tager handling på det, du beder dem om?


Jeg viser dig opskriften på succes med nyhedsbreve. 


Vær​​​​​di: 4.997,-

Lav online kurser der sælger

Her tager vi udgangspunkt i idé og research fasen.

 1. Så hjælper jeg dig med at udforme dit produkt og tilbud.
 2. Når det står skarpt, tager vi fat på det tekniske omkring online produkter, så du får overblik der.
 3. Når det så er på plads, sikrer jeg, at du får styr på, hvordan du pakker, prissætter og præsenterer dit produkt.
 4. Du får herefter forenet det hele, og jeg viser en grundig plan for markedsføringen af dit online kursus.

Jeg giver dig opskriften, så du kan få solgt dine onlinekurser.

Derudover får du 1 års fuld adgang til Praktisk Praksis VIP medlemskab

Medlemskabet indebærer:

 • VIP adgang til Åben konsultation 4 gange om måneden og alle optagelser med links til nyttige programmer, vi gennemgår.
 • Adgang til 10 undervisningswebinarer om online markedsføring, samt adgang til alle fremtidige webinarer.
 • Klækkelig VIP rabat på kommende kurser og workshops
 • Mindst et månedligt VIP minikursus til din markedsføring på nettet

Når det første år er gået, kan du fortsætte medlemskabet til 169,- om måneden, hvis du har lyst.

Bonus: Sådan får du den perfekte hjemmeside 

Hvis du tilmelder dig én af de tre planer, får du også en dejlig bonus med 

Spar yderligere 1.995,-

Sådan får du den perfekte hjemmeside

Sådan får du den perfekte hjemmeside

 • Salgsformulering
 • Sproglige virkemidler
 • Menustruktur
 • Søgemaskineoptimering
 • Mere trafik
 • Tekststruktur
 • Visuelt udtryk

Fantastisk på Facebook kursus


Dette kursus er med i FacebookPlanen og SuccesPlanen. Du får alt, du har brug for, når du skal få flere kunder igennem facebook.

 • Skab den perfekte firmaside
 • Flot design af din firmaside
 • Gå på opdagelse i gruppefunktionerne
 • Tips og tricks til Facebook
 • Annoncering for begyndere
 • Annoncering med avancerede metoder
 • Få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev

Hvad får du?

Facebook kurset tager dig i hånden og hjælper dig med at skabe overblik over din facebookmarkedsføring. Vi tager dig med fra skabelsen af din firmaside til oprettelse af annoncer og salg på din hjemmeside. Du får serveret trin for trin annoncering for begyndere til avanceret annoncering. Vi gennemgår tips og tricks, så du får mest ud af din facebookmarkedsføring og går på opdagelse i gruppefunktionerne. Endeligt sørger vi for, at du får tjek på dit nyhedsbrev, så du kan bruge facebook til at få flere til dit nyhedsbrev.

Hvor skal jeg tage kurset?

Kurset er klar og ligger til dig i et medlemsområde, hvor du kan finde det 24 timer i døgnet. Du har evighedsadgang til materialet.

Hvor lang tid tager det?

Hvert modul er omkring en times længde, så du kan faktisk nå at se det hele på en arbejdsdag. Men det er bedst at se det i dit eget tempo.
Du behøver ikke at implementere det hele på én gang.
Det er tid, der er givet virkelig godt ud, da du kan tjene penge via din indsats på Facebook.

Hvad får du ud af at være med på kurset?

Du vil vide, hvad du skal gøre og ikke gøre for at få fat i dine kunder på Facebook.
Du vil kunne skabe dit eget kundeflow automatisk med en minimum af indsats.
Du vil kunne annoncere, så dine annoncekroner er rigtig godt givet ud.

Hvad med support?

Du kan få gratis support enten via vores Facebookgruppe eller via Åben konsultation, som er hver tirsdag.
Jeg svarer altid, så hurtigt jeg kan, og der er også mange andre i Facebookgruppen, der har været på kurset før, der er søde til at svare.

Der er ikke tidsbegrænsning på support.


Er der fortrydelsesret?

Du har 14 dages fortrydelsesret.
Du kan se lige så meget af materialet, som du har lyst til og bagefter beslutte, om du vil beholde det.
Er du ikke begejstret, så skriver du blot til mig, så refunderer jeg pengene.


Du får gjort det nørdede nemt.

Jeg har før prøvet at lave Facebook annonce, hvor jeg følte, jeg smed pengene ud af vinduet og ingen effekt. Det er surt show og noget, jeg helst vil undgå. Derfor var det interessant for mig at få fb kurset.

Helle, du er en fantastisk underviser, og jeg faktisk jubler over at have fundet dig. Du er mega pædagogisk og får forklaret tingene på en så elegant måde, at det er til at gå til. Jeg har fået så meget viden, at jeg føler mig så klar til fb og har allerede implementeret en hel del af det. Du får gjort det nørdede nemt.

Selv om der har været nogle ting, jeg allerede vidste, har jeg ikke kedet mig, for der har alligevel kommet noget ind, som jeg ikke lige havde tænkt på. Det er svært at fremhæve noget, da det hele bare hænger sammen. Min store udfordring har været pixels og at blive dus med maskinrummet i min fb annoncering. Og det er jeg blevet, også selv om der er læring undervejs.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der vil bruge Facebook aktivt i deres markedsføring.

profile-pic
Christina Bonita da C. Oliveira

Jeg er altid blevet klogere på de kurser, jeg har taget hos Helle - det gælder også det her.

Jeg investerede i kurset, fordi jeg var interesseret i at vide mere om fb annoncer, og jeg blev meget klogere på fb annoncering.

Jeg vil anbefale det til alle, der har forhåbninger om at lykkes med deres markedsføring på fb - også selvom du er i gang med det - jeg er altid blevet klogere på de kurser, jeg har taget hos Helle - det gælder også det her.

Jeg synes, det er top fint med rigtig meget godt og brugbart indhold.

profile-pic
Christina Clemen
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Du får gjort det nørdede nemt.

Jeg har før prøvet at lave Facebook annonce, hvor jeg følte, jeg smed pengene ud af vinduet og ingen effekt. Det er surt show og noget, jeg helst vil undgå. Derfor var det interessant for mig at få fb kurset.

Helle, du er en fantastisk underviser, og jeg faktisk jubler over at have fundet dig. Du er mega pædagogisk og får forklaret tingene på en så elegant måde, at det er til at gå til. Jeg har fået så meget viden, at jeg føler mig så klar til fb og har allerede implementeret en hel del af det. Du får gjort det nørdede nemt.

Selv om der har været nogle ting, jeg allerede vidste, har jeg ikke kedet mig, for der har alligevel kommet noget ind, som jeg ikke lige havde tænkt på. Det er svært at fremhæve noget, da det hele bare hænger sammen. Min store udfordring har været pixels og at blive dus med maskinrummet i min fb annoncering. Og det er jeg blevet, også selv om der er læring undervejs.

Jeg vil anbefale kurset til alle, der vil bruge Facebook aktivt i deres markedsføring.

Christina Bonita da C. Oliveira

Kurset vil helt klart hjælpe dem, der er seriøse omkring deres markedsføring på Facebook

Jeg havde brug for at vide, hvordan Facebook virker og de muligheder, Facebook giver ifm. markedsføring (annoncer, boost, sider, grupper, opslag osv.). Det har ændret sig meget, siden jeg sidst brugte Facebook professionelt, og jeg følte, at Helle kunne hjælpe mig rigtig godt videre. 🙂

Jeg er langt fra færdig med at bruge videoerne, men indtil videre har det været rigtig godt. Når jeg skulle lave en annonce, kunne jeg lade videoerne om at tage mig i hånden og føre mig fra A til B. Super! Det har også været så godt, at Helle altid svarer på ens spørgsmål. 🙂 Også selv om det er sent om aftenen engang imellem! 😉

Kurset vil helt klart hjælpe dem, der er seriøse omkring deres markedsføring på Facebook, men som ikke er helt sikre på de muligheder og faldgruber, der er. Dette gælder både den soloselvstændige og den, der er ansat i fx kommunikations- eller markedsføringsafdelingen, ny som garvet.

Merise Frederiksen

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd.

Jeg fik rigtig megen viden og mange små fif, som er guld værd. Ting som jeg ikke kunne have spurgt om, fordi jeg ikke vidste, at de fandtes. Og andre som jeg kunne have brugt en masse tid på at finde ud af selv.

Jeg vil anbefale det til alle, som markedsfører deres firma på FB og som ikke i forvejen ved alt om FB.

Det er allerede godt.

Marianne Bunch

Jeg er altid blevet klogere på de kurser, jeg har taget hos Helle - det gælder også det her.

Jeg investerede i kurset, fordi jeg var interesseret i at vide mere om fb annoncer, og jeg blev meget klogere på fb annoncering.

Jeg vil anbefale det til alle, der har forhåbninger om at lykkes med deres markedsføring på fb - også selvom du er i gang med det - jeg er altid blevet klogere på de kurser, jeg har taget hos Helle - det gælder også det her.

Jeg synes, det er top fint med rigtig meget godt og brugbart indhold.

Christina Clemen

Det gør livet så meget lettere, at jeg har sluppet for selv at skulle prøve al praktikken af

Jeg købte kurset, fordi jeg er ved at starte virksomhed op, og det var oplagt at købe mig til viden i stedet for selv at skulle prøve mig frem med alt det tekniske. Der er så rigeligt, jeg er nødt til at lære gennem "trial and error" omkring det at markedsføre mig selv.

Kurset var dejligt konkret - med klare "sådan gør du" anvisninger omkring praktikken. Og det er super genialt, at videoerne er lagt op hver for sig ved siden af optagelsen af webinaret, så jeg ikke skal sidde og lede hele webinaret igennem for lige at se det der smarte noget, du lige viste.

Jeg vil anbefale det til andre, der gerne vil til at bruge Facebook (mere) som kommunikationsplatform, for jeg synes, det gør livet så meget lettere, at jeg har sluppet for selv at skulle prøve al praktikken af, så jeg i stedet kan koncentrere mig om at øve mig i at lave lækkert indhold i de værktøjer, jeg har fået lært.

Dorthe Hein

Jeg er selv nybegynder og fik meget ud af det

Jeg købte kurset, fordi jeg har brug for at lære at bruge Facebook som et redskab i min business og markedsføring. Og jeg håbede også, at jeg ville 'se lyset' i forhold til det fantastiske ved Facebook 🙂

Min oplevelse var, at det var et meget velstruktureret og gennemarbejdet kursus. Det er meget tydeligt, at Helle både er passioneret omkring brugen af Facebook, og at hun ved, hvad hun taler om. Hun bruger det selv hele tiden og hjælper andre med at bruge det. Jeg lærte rigtig meget forskelligt, som jeg kan bruge fremadrettet bl.a. værdien af grupper, tricks til at få mest ud af annoncering og hvordan jeg kan automatisere noget af arbejdet.

Jeg vil anbefale det til solo-selvstændige og andre, der driver business på mikro-budget og som enten står over for eller allerede er i gang med at bruge Facebook i deres business. Jeg er selv nybegynder og fik meget ud af det, men mit indtryk er, at også mere rutinerede brugere af Facebook kan have gavn af kurset.

Marianne Nygaard

Succes med emailmarkedsføring

Dette powerfulde kursus er eksklusivt med i SuccesPlanen. Her tager jeg dig omkring email-salgspsykologi og svarer på de mest værdifulde spørgsmål. Hvor tit skal du sende email? Hvad skal man skrive i emnelinjen for at få folk til at åbne dine emails? Jeg viser opskriften. 

 • Find relevant indhold
 • Få korte og langsigtede strategier
 • Automatiser dine mails
 • Sælg tidbegrænsede events
 • Få kunder til at komme igen og igen
 • Få mange tilmeldinger til dit nyhedsbrev

Strategi og planlægning

Mange ved ikke, hvad de skal skrive og får skriveblokering. Jeg hjælper dig med at få sat en strategi, så du altid har noget at skrive. Jeg viser både de kortsigtede og langsigtede strategier.

Jeg viser vores bedste og mest enkle strategier for, hvordan du kan sælge på automatpilot.

Hvor skal jeg tage kurset?

Kurset er klar og ligger til dig i et medlemsområde, hvor du kan finde det 24 timer i døgnet. Du har evighedsadgang til materialet.

Er det svært at lære?

​Alle kan lære det. Jeg gennemgår trin for trin alle emner.
Hvert emne behandler jeg i dybden og kommer med meget udførlige forklaringer. Og du kan altid spørge.
Det er virkelig rart at kunne gå tilbage og se videoerne igen, eller se dem samtidig med at du laver tingene.

Hvad får du ud af at være med på kurset?

Du vil være i stand til aktivt at bruge dit nyhedsbrev uden tekniske udfordringer, og du vil have en strategi, der virker.

Hvad med support?

Du kan få gratis support enten via vores Facebookgruppe eller via Åben konsultation, som er hver tirsdag.
Jeg svarer altid så hurtigt, jeg kan, og der er også mange andre i Facebookgruppen, der har været på kurset før, der er søde til at svare.

Der er ikke tidsbegrænsning på support.


Hvor lang tid tager det?

Det er individuelt. Hvis du sætter en fokuseret eftermiddag af, vil du kunne se materialet igennem. Hvis du vil implementere alle guldkorn, imedens du får opskriften, foregår det i ens eget tempo. 


Mailchimp kurset redede min forretning

Så fantastisk! Jeg havde besluttet mig for at starte mit nye produkt launch med en fantastisk 21 dages livsnyder udfordring pr. email.

Jeg ville dele en masse af det, jeg ved om, hvordan man kan have det rigtig dejligt i sit liv, men jeg vidste ikke, hvilket system jeg skulle bruge.

Det hele virkede så uoverskueligt, at jeg nær havde opgivet det hele.

Men efter at have set kurset var det super nemt:

På bare 3 timer havde jeg både set kurset og sat mine første mails op –og nu er jeg nærmest superbruger.

Tak Helle! Din måde at vise og fortælle trin for trin gør det så nemt, det er næsten som at have dig ved siden af mig. Pludselig er det svære ikke svært mere. :-)”

profile-pic
Sabine Lindeberg
Mentor
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Mailchimp kurset redede min forretning

Så fantastisk! Jeg havde besluttet mig for at starte mit nye produkt launch med en fantastisk 21 dages livsnyder udfordring pr. email.

Jeg ville dele en masse af det, jeg ved om, hvordan man kan have det rigtig dejligt i sit liv, men jeg vidste ikke, hvilket system jeg skulle bruge.

Det hele virkede så uoverskueligt, at jeg nær havde opgivet det hele.

Men efter at have set kurset var det super nemt:

På bare 3 timer havde jeg både set kurset og sat mine første mails op –og nu er jeg nærmest superbruger.

Tak Helle! Din måde at vise og fortælle trin for trin gør det så nemt, det er næsten som at have dig ved siden af mig. Pludselig er det svære ikke svært mere. :-)”

Sabine Lindeberg - Mentor

Det havde jeg aldrig selv fundet ud af

Shut up, hvor er jeg glad for, at jeg købte det onlinekursus. Det havde jeg aldrig fundet ud af selv! 🙂

Tina Stephansen - Mentor

Igennem Helles online kursus fik jeg MailChimp opsat på en enkelt arbejdsdag.

I forbindelse med min online markedsføring var det vigtigt for mig, at jeg kunne udsende nyhedsmail. Jeg har brugt adskillige timer i forsøget på at få det til at fungere selv, og igennem en længere periode havde jeg nærmest opgivet.

Tilfældigt kom jeg en dag i forbindelse med Helle fra Praktisk Praksis, og vi blev enige om, at jeg hellere måtte kigge på det der Mailchimp igen.

Sikke en forskel! Igennem Helles online kursus fik jeg MailChimp opsat på en enkelt arbejdsdag. Kurset er logisk opbygget, og jeg blev trin for trin guidet igennem.

Jeg så og hørte forklaringen, hvorefter jeg selv udførte arbejdet. Blev jeg i tvivl gentog jeg forklaringen, og jeg oplevede ingen – absolut ingen frustrationer undervejs.

Som selvstændig erhvervsdrivende er der mange opgaver man selv skal løse – med Helles kursus er opsætning af MailChimp blevet let og nemt tilgængeligt. Hurra for Praktisk Praksis.

Bente Brandstrup - Terapeut
Progress Bar

Lav online kurser der sælger


Dette kurset er en del OnlinekursusPlanen og Succesplanen. Du kommer igennem et forløb, hvor du lærer alt, du skal vide, så du får succes med at sælge kurser online. Du får overblik over alt, du skal vide fra planlægningen til det tekniske. Jeg tager dig igennem:

 • Idé og research fasen
 • Udform dit produkt og tilbud
 • Det tekniske omkring online produkter
 • Pak, prissæt og præsenter dit produkt
 • Grundig plan for din markedsføring

Strategi og planlægning

Det er vigtigt, at du har en strategi der virker. Jeg giver dig opskriften, så du kan planlægge dine online kurser nemt. De tekniske udfordringer får vi sammen kål på. 

Hvad kommer du igennem?

Her tager vi udgangspunkt i idé og research fasen. Så hjælper vi med at udforme dit produkt og tilbud. Når det står skarpt, tager vi fat på det tekniske omkring online produkter som fx. valg af programmer og betalingsmetoder. Når det er på plads, sikrer vi, at du får styr på, hvordan du pakker, prissætter og præsenterer dit produkt. Du får herefter forenet det hele, og jeg viser en grundig plan for markedsføringen af dit online kursus.

Er det svært at lære?

​Alle kan lære det. Jeg gennemgår trin for trin alle emner.
Hvert emne behandler jeg i dybden og kommer med meget udførlige forklaringer. Og du kan altid spørge.
Det er virkelig rart at kunne gå tilbage og se videoerne igen, eller se dem samtidig med at du laver tingene.

Hvad får du ud af at være med på kurset?

Du vil kunne sælge dine helt egne kurser online med en god strategi og de rigtige programmer. 

Hvad med support?

Du kan få gratis support enten via vores Facebookgruppe eller via Åben konsultation, som er hver tirsdag.
Jeg svarer altid så hurtigt, jeg kan, og der er også mange andre i Facebookgruppen der har været på kurset før, der er søde til at svare.

Der er ikke tidsbegrænsning på support.


profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Forløbet er super som totalt nybegynder

Forløbet er super som totalt nybegynder. Alle de små detaljer og teknikaliteter fik jeg med. Der er mange små deltajer, som betyder noget på den lange bane, for at det bliver professionelt.

Forløbet har været med til at bygge fundamentet for min virksomhed, så jeg nu ved hvad det hele handler om.

Trine Pibemose Rønnov - Stresslæge.dk

Det er vigtigt at få helheden med

Det individuelle og Helles rådgivning giver den største forskel fra andres online kurser. Samt det professionelle i hendes viden om teknik, salgsteknik m.m.

Jeg anbefaler det til de som har gået på kortere kurser hos andre, fordi jeg synes at her er alt med, som andre giver i små stykker, og jeg synes ikke man kan undvære helheden.

Shauna Nielsen - Terapeut

Det bedste ved forløbet er at hjælpen er super god

Min forretning kørte godt, men jeg manglede at få opbygget en god hjemmeside og nyhedsbrev

Det bedste ved forløbet er at hjælpen har været supergod, og de svarer hurtig ved forespørgsler fra mig. Dejlig med muligheden for at kunne gå tilbage til tidligere udsendelser og se videoen om igen.

Og at få vejledninger og muligheden for at stille spørgsmål på spørgsmål og svar sessions er guld værd.

Tone Marie Berge - spirituelt medium

Det er sjovt at kunne mere teknik

Et fantastisk forløb du laver, og jeg er sikker på, at det vil hjælpe mange andre ligesom mig, der ikke helt forstår det med teknik og markedsføring.

Det er sjovt at kunne mere teknik, og jeg kan mærke at jeg faktisk godt kan.

Mai-Britt Espenhain Billekop - MOM in motion

Jeg havde brug for at få hjælp når tingene ikke ville som jeg ville

Jeg havde gang i min forretning, brug for mere gang i den og få mere lært omkring de ting der blev tilbudt i forløbet og samtidig brug for at kunne få hjælp på når tingene ikke helt ville som jeg ville.

Jeg synes at hjælpen har været god, og det er rart undervisningen kommer i små etaper, og at jeg kan vende tilbage og se de enkelte videoer igen, når problematikkerne opstår.

Susan Schvartz Larsen - Klinik Inner Peace

Større klarhed over hvordan jeg skal bygge min forretning op.

Forløbet har uden tvivl giver mig en langt større klarhed over, hvordan jeg gerne vil bygge min forretning op.

Jeg er glad for, at der er kommet professionelle øjne på mit foreløbige produkt, og det er godt med konstruktiv feedback.

Tina Lyngesen - Ejer af "Dit Helsepunkt"

Forløbet er super som totalt nybegynder

Forløbet er super som totalt nybegynder. Alle de små detaljer og teknikaliteter fik jeg med. Der er mange små deltajer, som betyder noget på den lange bane, for at det bliver professionelt.

Forløbet har været med til at bygge fundamentet for min virksomhed, så jeg nu ved hvad det hele handler om.

profile-pic
Trine Pibemose Rønnov
Stresslæge.dk

Det er vigtigt at få helheden med

Det individuelle og Helles rådgivning giver den største forskel fra andres online kurser. Samt det professionelle i hendes viden om teknik, salgsteknik m.m.

Jeg anbefaler det til de som har gået på kortere kurser hos andre, fordi jeg synes at her er alt med, som andre giver i små stykker, og jeg synes ikke man kan undvære helheden.

profile-pic
Shauna Nielsen
Terapeut

Det bedste ved forløbet er at hjælpen er super god

Min forretning kørte godt, men jeg manglede at få opbygget en god hjemmeside og nyhedsbrev

Det bedste ved forløbet er at hjælpen har været supergod, og de svarer hurtig ved forespørgsler fra mig. Dejlig med muligheden for at kunne gå tilbage til tidligere udsendelser og se videoen om igen.

Og at få vejledninger og muligheden for at stille spørgsmål på spørgsmål og svar sessions er guld værd.

profile-pic
Tone Marie Berge
spirituelt medium

100% TILFREDSHEDSGARANTI


Jeg går op i, at alle mine kunder føler sig 100% hjulpet. Derfor har jeg selvfølgelig også 100% tilfredshedgaranti. Du har 14 dages fortrydelsesret. 

OnlineKursusplanen

Your Heading Here

Nu 40% rabat!

Your Heading Here

 • VIP medlem 1 år
 • Kursus: Lav onlinekurser der sælger
 • Hjælp: 3 timers eksperthjælp
 • check-square-o

 • check-square-o

Nu kun: 492.00 DKK/md.

Your Heading Here

Spar 3.935,00 DKK/år


Facebookplanen

Your Heading Here

Nu 40% rabat!

Your Heading Here

 • VIP medlem 1 år
 • Kursus: Fantastisk På Facebook
 • Hjælp: 3 timers eksperthjælp
 • check-square-o

 • check-square-o

Nu kun: 472.00 DKK/md.

Your Heading Here

Spar 3.775,00 DKK/år


Succesplanen

Your Heading Here

Nu 60% rabat!

Your Heading Here

 • VIP medlem 1 år
 • check-square-o
  Kursus: Fantastisk på Facebook
 • Kursus: Lav onlinekurser der sælger
 • check-square-o
  Kursus: Succes med nyhedsbreve
 • Hjælp: 3 timers eksperthjælp

Nu kun: 531,05 DKK/md.

Your Heading Here

Spar 9.558,90 DKK/år