fbpx

Du er en ZEBRA


Klap dig selv på skulderen for at have taget de her 5 minutter til at blive klogere på dig selv og din markedsføring. 
 

Udfra dine svar på quizzens spørgsmål, kan vi se, du er en ZEBRA, når det kommer til at markedsføre dig.

KENDETEGN 

Zebraen er kendetegnet ved at være meget social- faktisk det man kalder et flokdyr. 
Ift. at markedsføre sig betyder det, at du i høj grad holder øje med, hvad de andre gør og forsøger at passe ind. Har de andre en hjemmeside, får du også lavet sådan en. Sender de andre mails ud hver søndag aften, prøver du også at ramme det.
 
STYRKER OG SVAGHEDER

 Zebraen er socialt intelligent og meget empatisk. Du har nemt ved at samarbejde, da du hellere vil se andre som kollegaer end konkurrenter. 

- Empatisk og sympatisk
- God til at samarbejde
- Gør mange af de "rigtige ting" i din markedsføring

Zebraen kan have svært ved at skille sig udfra flokken og gå sine egne veje. Og ift. At markedsføre sig er det ofte en god idé at gøre noget, der får folk til at lægge mærke til netop dig. Pas på, du ikke blender ind i landskabet


Mit navn er Uno, og jeg har hjulpet selvstændige indenfor mange forskellige nicher med at lave effektiv markedsføring, der skiller sig ud fra mængden.

Vil du gerne skille dig ud fra de andre zebraer, så du kan få flere kunder i butikken, sælge flere af dit online kursus, få flere på dit nyhedsbrev?

Så vil jeg anbefale dig at lave en quiz ligesom den her til din forretning. Læs mere her


**HUSK AT TJEKKE DIN MAIL: 

Jeg har netop sendt dig 7 vigtige ting, du kan gøre lige nu for at skille dig ud fra mængden! Det vil du ikke gå glip af. 


Rigtig god fornøjelse!