fbpx

Vi har bedømt, at du er i fasen RUTINERET

Når du er i fasen “Rutineret” betyder det, at du helt eller delvist lever af din forretning. Du har mange glade kunder og oplever god succes med mange af dine tiltag.

Du er i fasen, hvor mange ønsker sig, at tingene bliver optimeret. Det kan være, at du er træt af din gamle hjemmeside, at du endnu ikke har fået en automatisk nyhedsbrevsserie, eller at du gerne vil begynde at lave nye ting, som events og online produkter.

Du har sandsynligvis også fokus på, hvordan du kan komme til at tjene nogle flere penge uden at skulle arbejde mere - faktisk vil du helst arbejde mindre.

I denne fase er det nemt at komme til at tage munden for fuld. Du har måske 100 ideer, som alle sammen virker lige tillokkende.

For at fortsætte din succes og nå dit mål om at tjene mere og arbejde mindre, er det meget vigtigt med fokus. Det får du oftest ved at få noget professionel rådgivning.


Dine behov lige nu

  • At bruge din tid bedre og tjene flere penge​
  • At skabe online kurser/gruppeforløb/events​
  • At få klarhed over processen med at udvikle nye tiltag
  • At få mere online synlighed og flere følgere

Ting du skal være ekstra opmærksom på for at komme videre i processen.


Din iver for at komme i gang med nye ting er både en fordel og en ulempe. Det er fantastisk at have et drive, men det er samtidigt vigtigt, at du er utrolig kritisk med, hvad du bruger din tid og dine penge på. Der er mange, som lover “just add water” forretningstricks, og folk, der er i din fase, har let ved at hoppe på dem.

Du skal huske på, at det tog tid at komme dertil, hvor du er nu. Det tager også tid og arbejde at komme videre. Glem ikke, hvad du har lært.

Hold dig til rådgivere, som er specialiserede i din situation og følg din mavefornemmelse.

Måske har du stadig i frisk erindring, hvor hårdt det var i opstartsfasen. Så selvom du er forhåbningsfuld og ivrig efter at komme videre, kan du også godt være nervøs.

Dit nervesystem kan tydeligt huske, hvordan det var dengang, og de samme følelser kan komme op lige midt i, at du er godt i gang med det nye projekt.

Det er helt normalt og ikke noget at være bange for. Det er en naturlig reaktion på, at der sker noget nyt. Tal med nogen om det, så det ikke får lov til at blokere for din fremgang.

Anbefaling til dig som er RUTINERET


Alt liv er udvikling, og det er din virksomhed også. Det er vigtigt at holde kontakt med andre, der også er på vejen, så du ikke går med dine tanker helt alene. Hvis du ikke allerede er med i Facebookgruppen, så kom herover nu.

Det kan også være en god idé at få en mentor eller coach til at hjælpe dig med at hive alle dine gode ideer frem og få dem bedømt og struktureret, så du får klarhed og overblik. På den måde kan du lettere tage de bedste valg.

Strategisamtale

En dybdegående samtale og strategi for din virksomhedsudvikling.

Email markedsføring med autorespondere

Hjælp til gennemført og automatiseret mailsystem, så du får styr på dine lister.

Ny hjemmeside med smarte features

Hjælp tilpasset dine behov og en professionel hjemmeside med de vigtigste og bedste features.

Lær at lave online kursus

Lær at sætte et kursus sammen fra start til slut i alle faser og få gang i salget.