Hjælp til mailchimp opsætning

Hjælp til Mailchimp

  • Vil du gerne have sat din Mailchimp konto rigtigt op?
  • Vil du gerne have folk til at skrive sig på dit nyhedsbrev fra din hjemmeside og Facebook?
  • Vil du gerne have en pop up boks på din hjemmeside?

Det kan vi hjælpe dig med:

Vi hjælper dig med at få sat Mailchimp op så du kan få tilmeldinger til dit nyhedsbrev fra din hjemmeside og fra Facebook.

Du kan få en pop op hvis du ønsker det og hjælpe til at få designet en skabelon så du kan sende flotte professionelle emails om kort tid.

Hjælp til opsætning af Mailchimp tager cirka 2-3 timer afhængig af hvor meget du ønsker at få med. Vi taler om hvad du har brug for, og du får en pris baseret på dit behov.

Hvordan foregår det?

Vi ordner det for dig over computeren. Vi behøver ikke at mødes i virkeligheden, men kan klare det pr. telefon, email og med vores skærmdelingsprogram Zoom. Vi kan altså side med hver vores computer og se hinandens skærme. Det fungerer rigtig godt.

På den måde slipper vi for at bruge tid og penge på transport.

For at vi kan hjælpe dig med din Mailchimp opsætning skal vi have adgang til din konto hos mailchimp og eventuelt blive admin på din facebook side. Men det aftaler vi når vi kommer dertil.

Du behøver ikke at oprette en konto før du taler med os. 

Hvornår kan du komme i gang?

Fra vi går i gang med at opsætte din Mailchimp konto til vi er færdige tager det cirka 2-3 timer hvis vi har alle de oplysninger vi skal bruge. Det kan være vi lige skal snakke sammen et par gange, så regn med 1-3 dage, så er du på plads.

Så snart vi har sat Mailchimp op for dig, får du en hurtig gennemgang af funktionerne og kan begynde at sende nyhedsbreve.

Hvorfor skal det være os der hjælper dig?

For du kan få et godt udbytte af e-mailmarkedsføring er det vigtigt at du er fortrolig med det værktøj du skal bruge. Du kan altid spørge os hvis du er i tvivl om noget.

Vi tilbyder denne service fordi vi kan se at rigtig mange gerne vil spare tiden og eventuelle frustrationer ved selv at skulle sætte Mailchimp op. Du kommer hurtigt i gang og videre med din forretning.

Vi har hjulpet mange der ligesom dig gerne vil bruge email markedsføring i deres forretning og vi lytter til dine behov og ønsker så du kan føle dig helt tryg.

Hvad koster det?

En opsætning af Mailchimp tager cirka 2-3 timer.  Prisen afhænger da af det klippekort du vælger at købe. Jo flere timer du køber ad gangen jo billigere bliver det.

Tænk på at prisen du betaler for at få sat din Mailchimp konto op meget hurtigt har tjent sig hjem hvis du udnytter de muligheder der er med email markedsføring.

Du kan få så meget hjælp som du har brug for og lyst til. Vi afregner på klippekortet for opsætning og instruktioner, så du kan selv bestemme hvor meget du vil holdes i hånden.