Eksempler på hjemmesider fra praktisk praksis

Eksempler på hjemmesider

Her er nogle af de hjemmesider vi har været med til at bringe til verden.

Denne er et eksempel på en hjemmeside – altså ikke én som er i brug lige nu. Men du kan klikke dig rundt på den.

zoneterapiwebsite

 

 

 

Psykoterapeut Suzanne Hyldahl

suzannehyldahl

 

 

Riis Massage og Zoneterapi

Hjemmeside design terapeut

[popovernew title=”En glad kunde siger” button_text=”Tusind tak” trigger=”hover” style=”top” size=”” type=”btn-default” ]Jeg er meget glad og stolt af min hjemmeside, visitkort og flyers og får meget ros for det smukke design. mvh Marianne Riis[/popovernew] 

 

Maritas

maritas

 

 

[popovernew title=”Tusind tak Kirsten” button_text=”En glad kunde siger:” trigger=”hover” style=”top” size=”” type=”btn-default” ]Tak Kirsten tak tak og tak du har været så god for mig 😊 og du har fået lave en dejlig hjemmeside til mig, du har formået at lave hjemmesiden lige som jeg synes den skal være, uden at jeg var bevidst omkring hvordan den skulle se ud 😁 det er sgu godt klaret Kirsten 👏.[/popovernew]

 

lysetskildeny

lysetskildefacebookreview

 

Touching Childbirth

touchingchildbirth

 

[panel style=”panel-default”] [panel-header] Visionær og kreativ, har masser af ideer og forslag og deler gerne ud af sin store viden om, hvordan man omsætter ideerne til praksis.
[/panel-header] [panel-content]

Jeg kan på det varmeste anbefale Helle fra Praktisk Praksis.
Helle har fra starten vist sig at leve 100% op til det, hun lover.
Hun er visionær og kreativ, har masser af ideer og forslag og deler gerne ud af sin store viden om, hvordan man omsætter ideerne til praksis.

Hvis hun får en idé, bruger hun gerne tid på at omsætte den i praksis – og hvis idéen ikke falder i kundens smag alligevel – jamen så er det også bare i orden.

Hun er super energisk, flittig og hurtig, og har altid det aftalte arbejde færdigt til tiden. Hun er god til at fornemme, hvor meget hun skal tage sig af, og hvad hun kan overlade til kunden. Opstår der usikkerhed eller problemer undervejs, eller har kunden pludselig fået en ny ide, er Helle velovervejet, fleksibel og “omstillingsparat” på den gode måde.
Helle er en god sparringspartner, hun er målfokuseret og altid klar til at finde en ny vinkel på problemet, eller en ny løsning af opgaven.

Når man, som jeg, har et nærmest fobisk forhold til IT, kan der være udfordringer af mere pædagogisk og psykologisk art, hvis man skal nå frem til selv at turde påtage sig arbejdet med opdatering og vedligeholdelse af sin hjemmeside.
Der er Helle professionel og indfølende, og med hendes tålmodige coaching og fine videoer, begynder jeg at tro på, at det med IT er noget, som også jeg kan få et positivt forhold til.
Har man først fået kontakt til Helle, er det svært at forestille sig, at hun igen skal forsvinde ud af ens liv.

Derfor tager jeg med glæde imod det tilbud om support, som Helle tilbyder til de hjemmesider, som hun har bygget op.
Hvis ikke Helle var sikker på, at alt det grundlæggende i hjemmesiden spiller, ville hun aldrig kunne tilbyde sin hjælp til den pris. Og for mig er det dobbelt tryghed:  Hvis problemerne ikke opstår, er jeg glad. Og skulle der alligevel opstå et problem, er hjælpen lige ved hånden.

Glade hilsener

[/panel-content] [panel-footer] Jordemoder Tove Kühl
Touching Childbirth
[/panel-footer] [/panel]

 

 

Lindal Face club

lindalfaceclub

life4you.dk

 

 

[panel style=”panel-default”] [panel-header] Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig i udviklingen og opsætningen af life4you sitet.
[/panel-header] [panel-content] Du er dejlig klar i mælet og hurtig til at besvare spørgsmål. Dine demo-videoer er sat op på en sådan måde, at det er en leg at følge dem, og så er du fra naturens side begunstiget med en behagelig stemme, som det er behageligt at lytte til time efter time.

Jeg er glad for, at jeg valgte dit koncept og glæder mig til at få luft under vingerne igen med et re-vitaliseret life4you.
[/panel-content] [panel-footer] Dorte Leth Petersen life4you.dk
[/panel-footer] [/panel]

 

Spisdigrask.dk

[panel style=”panel-default”] [panel-header] Jeg har været virkelig glad for, at jeg valgte Helle fra Praktisk Praksis til at lave ny hjemmeside til min virksomhed.
[/panel-header] [panel-content] Helle har valgt programmer, der er enkle at arbejde i, hvilket gør det nemmere for mig, at få redigeret i min hjemmeside løbende. For første gang har jeg en hjemmeside, som jeg nemt kan tilrette efter min virksomheds behov, når det opstår. Det er hverken tidskrævende eller svært.
Jeg har haft stor glæde af Helles videoer, som har guidet mig igennem både mit hjemmesideprojekt og med at komme i gang med nyhedsbreve. Jeg har ikke lavet nyhedsbreve før, men med hjælp fra Helles videoer blev det lige pludselig meget enkelt og overskueligt at komme i gang med at lave nyhedsbreve.

Helle er professionel og effektiv, og hun har ført mig sikkert og trygt igennem processen.

Hun har i forløbet haft styr på alt, og jeg har kun oplevet, at alle udfordringer er blevet løst på fineste måde. Når min hjemmeside skal laves om næste gang, bliver det også hos Helle”
[/panel-content] [panel-footer] Carina Kock. Spisdigrask.dk
[/panel-footer] [/panel]

 

Skypeterapeut.dk

 

skypeterapeut

 

[panel style=”panel-default”] [panel-header] Er du lige som jeg, et visuelt menneske, så vil jeg på det varmeste anbefale dig Helle, til at støtte dig i din hjemmeside proces.
[/panel-header] [panel-content]

Teknik er ikke mit interesse felt, og selvom jeg godt ved at brugsanvisninger bl.a. er til for en som mig, så er det ikke dem jeg bliver kloge af. Til gengæld er jeg meget begejstret for Helles gør det selv videoer. Se. Forstå. Og gør det.

Ud over at Helle har en behagelig stemme, så føler jeg også, at hun tager min hånd, og følges med mig hele vejen. Det føles trygt og godt for mig.

Selvom jeg befinder mig i Frankrig har det aldrig været svært at nå Helle. På email eller Skype.

Når jeg har haft udfordringer med hjemmesiden, så har Helle altid været klar til at guide mig videre.

Jeg har brugt en del timer på at opbygge hjemmesiden. Det har både været hårdt og sjovt. Samtidig giver det mig en tilfredsstillelse selv at kunne, også når jeg fremover lige vil ændre et eller andet. For Helle har lovet mig, at selv nu hvor hjemmesiden er færdig, kan jeg forsat se hendes gode videoer. På den måde har jeg mulighed for at blive ved med at skabe forandring på min hjemmeside. Hvis jeg vil.

Er du lige som jeg, et visuelt menneske, så vil jeg på det varmeste anbefale dig Helle, til at støtte dig i din hjemmeside proces. God fornøjelse.

[/panel-content] [panel-footer] Mie Sidenius Brønner Skypeterapeut.dk
[/panel-footer] [/panel]

 

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-earphone” align=”left” iconcolor=”#537600″ type=”link” target=”true” title=”Få en snak om din nye hjemmeside” link=”http://praktiskpraksis.easyme.dk/Kalender”]