hjælp til Facebook Annoncering - Praktisk Praksis

Hjælp til markedsføring på Facebook

  • Oprette en firmaside og hjælp til hvordan du bruger den
  • Lave effektiv og billig annoncering på Facebook
  • Få en Facebook pixel på din hjemmeside

Det kan vi hjælpe dig med:

Vi kan stå for det tekniske i at sætte din facebook side og annoncekonto op og undervise dig i hvordan du bruger den korrekt.

Du kan også få os til at lave dine annoncekampagner for dig første gang, så du ved hvad du skal gøre næste gang.

Når du får hjælp til at lære at bruge Facebook eller får os til at lave annonceringen for dig, kommer du let i gang med at høste fordelene af en aktiv Facebook markedsføring.

Hvordan foregår det?

Vi hjælper dig online, dvs. at vi taler sammen over telefonen eller via vores skærmdelingsværktøj zoom.

Så kan du eventuelt se med mens vi gør tingene eller vi kan lave en demonstrations video til dig, hvis det er noget du gerne vil lære selv.

For at vi kan lave Firmaside og annoncering skal vi bruge noget materiale om fra din virksomhed, f.eks logo og salgstekster / link til salgssiden. Vi kan også hjælpe dig med at lave de ting, hvis du endnu ikke har dem.

Hvornår kan du komme i gang?

En firmaside kan vi lave fra dag til dag.

Facebook annoncering er, hvis det skal laves rigtigt, en lidt mere kompliceret ting hvor vi skal snakke og justere hen over et par uger, så vi kan få din kampagne til at give det bedste resultat.

Du vil altid have fuld kontrol over din Facebookside og/eller annoncering. Du opretter os som administratorer og har selv adgang til at se hvad der skal foregå.

Vi kan lave Facebook annoncekampagner på 3 - 10 timer. Vi taler om det, så du ved hvad det koster på forhånd.

Hvorfor skal det være os der hjælper dig?

Vi laver denne service fordi vi kan se at mange selvstændige og mindre virksomheder kan have stor fordel af at bruge Facebook, men ikke har brug for et stort og dyrt bureau.

Vi vil gerne tilbyde dig en løsning som er mere simpel, så du kan komme i gang uden at skulle have et kæmpe markedsføringsbudget.

Vi bruger selv facebook markedsføring og hjælper mange forskellige kunder med at få succes på Facebook.

Din virksomhed skal ikke nødvendigvis bruge den samme strategi som en anden, og det er vigtigt at vide hvad der virker, så du ikke spilder dine penge. Det kan vi hjælpe dig med.

Hvad koster det?

En Facebook firmaside og instruktion i at bruge den kan vi lave på et par timer.

En annoncekampagne tager sandsynligvis længere tid, fordi vi skal holde øje med kampagnen mens den kører og justere så den virker godt. Du er velkommen til at få en snak, vi har ingen pakkepriser så vi finder den løsning der passer dig.

Facebookmarkedsføring kan være uhyre effektivt. På en et fast årligt event fik vi med en kombination af facebook og adwords annoncering hævet omsætningen med 10 procent det første år og 25 procent det næste år.

Du kan få al den hjælp du har lyst til. Vi trækker tiden vi bruger på korrespondance opsætning og overvågning fra på dit klippekort. Vi regner altid i minutter, ikke noget med halve timer, hvis vi kun bruger 5 minutter.

Hvad kan du få ud af Facebook Markedsføring

Facebook er verdens vigtigste sociale platform. Jo hurtigere du kommer i gang med at få følgere og møde dine kunder på Facebook jo bedre.

Facebook er en markedsføringsmaskine og den ejere vil gerne vil tjene penge. Du kan naturligvis også godt tjene penge ved at bruge Facebook, ellers var der ikke rigtig nogen pointe i det, men det er vigtigt at forstå hvad der virker. Det er også vigtigt at lave test og følge sine kampagner og det hjælper vi dig med.