Simplero opsætning - slip for alt besværet og kom hurtigt i gang

Hjælp til Simplero

  • Simplero er et af de mest brugte systemer i Danmark til at sælge online forløb og medlemsklubber
  • Du kan have dit nyhedsbrev via simplero og tage imod betaling online.
  • Du kan benytte Simplero til at lave salgs og landingssider og mange andre smarte ting

Det kan vi hjælpe dig med:

Vi kan hjælpe dig med at forstå Simplero, lægge dit materiale ind og kontrollere dine processer, så det kører som det skal.

I Simplero kan du oprette en administratoradgang, så vi midlertidigt kan se din konto og tilføje oplysninger og designs. Vi aftaler hvad du gerne vil have og råder dig til hvad der er bedst.

En opsætning af Simplero er en meget individuel service, og vi taler om hvad du gerne vil have hjælp til og anslår en pris til dig.

Du vil få et super godt overblik over hvordan din forretning virker i Simplero og være sikker på at tingene er som de skal være.

Vi bruger selv Simplero til daglig og kender alle de små tricks der kan være svære at opdage selv.

Du vil kunne sælge dine ydelser og online kurser på en professionel måde og vide dig tryg med at det virker.

Hvordan foregår det?

Vi arbejder primært online, dvs vi kan tale via et skærmdelingsværktøj og du kan sende dit materiale via email eller dropbox/google drev. Vi instruerer dig i hvordan når vi har aftalt at vi skal hjælpe dig. Vi kan også godt mødes fysisk, hvis det er praktisk muligt.

Du skal naturligvis oprette en konto hos Simplero og den skal gøres aktiv før vi kan lægge dit materiale ind. Design og generel opsætning kan vi godt lave inden du aktiverer din profil.

Du skal gøre din hjælper til administrator, så vi kan komme ind og lave tingene. Vi viser dig hvordan.

Hvornår kan du komme i gang?

Når vi har talt sammen aftaler vi hvilke deadlines vi skal arbejde med. Det er bedst hvis du beregner god tid til at få arbejdet færdigt, da der som regel vil være nogle justeringer du gerne vil lave undervejs.

Hvorfor skal det være os der hjælper dig?

Vi laver denne service med opsætning af Simplero, fordi vi kan se at alt det tekniske halløj, ofte sætter en stopper for at folk kommer ordentligt i gang med at bruge værktøjet og få de først salg. Vi hjælper også garvede brugere af Simplero, som blot ønsker at slippe for at stå for opdateringerne selv.

Vi har indgående kendskab til Simplero som vi selv bruger dagligt, og har endda en af supporterne fra Simplero med på holdet, så det er absolut eksperthjælp du får.

Det er vigtigt at holde momentum og handle på dine ideer så de ikke bliver kolde. Tag fat i os i dag og få hjælp til at nå dine mål i din virksomhed.

Hvad koster det?

Vi giver dig en pris afhængig af størrelsen på opgaven. Måske ønsker du at gøre noget selv, og få hjælp til noget andet. Regn med et sted mellem 3-5 timer.

Se priser for klippekort her

Se prisen som en fornuftig investering i din forretning. Når først de enkelte dele er sat op, så kører det 80%  på automatpilot, så du kan tjene penge mens du laver alle mulige andre ting.

Et professionelt setup giver et godt indtryk hos dine kunder og skaber mere tillid, og du kan bedre gå ud og sælge dine kurser når du føler dig sikker på at det hele spiller som det skal.

Få et gratis minikursus i Simplero

Få et overblik over de vigtigste funktioner i Simplero så du kan se om det er det rigtige system for dig at bruge.

Værdi 597 kr.