Mindscaping - overkom effektivt overspringshandlinger

Mindscaping

Dit underbevidste kan finde vejen til dit mål, hvis du giver den et kort at følge.

Mindscaping er en effektiv teknik hvor vi sammen arbejder med at få dit underbevidste til at finde den rette og lette vej for dig.

Mindscaping er lavet udfra ordet landscaping, som på engelsk betyder landskabspleje. Du ved hvor man flytter rundt på træer og buske, sætter hegn op og laver flotte bede, damme og stier.

Grunden til at ordet er så rammende er, at det faktisk er det vi gør i en Mindscaping session.

Vi ser på hvad du har i dit indre landskab, og så former vi det, så du kan gå af en smuk og dejlig vej mod dit mål. Når vi får rydet op i dit indre landskab, og fjernet de blokeringer der ligger i vejen for dig, så er det skønt og let at komme videre mod målet, og opnå det du gerne vil.

Områder som Mindscaping kan hjælpe på

Overkomme indre blokeringer 

Du ved hvad du vil og hvad du skal gøre - men du får det bare ikke gjort. Det føles som om du står og banker hovedet ind i en mur, når du vil fremad.

Opnå et mål

Der er noget konkret du gerne vil opnå og du vil gerne have hjælp til at det bliver let og sjovt at nå dit mål, i stedet for at kæmpe så meget.

Blive bedre til noget

Du ved du har et kæmpe potentiale, men noget holder dig tilbage, og du kan ikke tænke dig til hvad det er, eller overvinde det.

Slippe af med en vane  

Du har en adfærd som du er lidt pinlig over og som irriterer dig og begrænser dig, men du kan ikke holde op af dig selv.

Du er bange for noget 

Det kan være en specifik ting eller situation, eller du kan bare mærke at frygt generelt holder dig tilbage fra det du inderst inde vil.

Få bedre relationer 

Du har konflikter eller svært ved at være sammen med personer i dit liv, og du ved ikke hvordan du skal få det løst. Det er svært at ændre andre og det ved du godt, så hvad gør du nu?

Sådan foregår en Mindscaping session

Mindscaping foregår online.

Du logger ind på det link jeg sender til dig efter du har booket en tid. 

Programmet vi bruger er en slags Skype (bare bedre) hvor du skal downloade en app og derefter er vi online sammen i et lukket rum hvor vi kan se og høre hinanden.

Det er vigtigt at du har kameraet slået til, da jeg skal kunne se dine reaktioner under sessionen. Det er ligemeget om du har pænt sat hår og make up, det virker alligevel.

Du skal sidde ned under sessionen og du kan placere computer eller telefon så langt fra dig, at jeg kan se dit ansigt og overkrop og du har hænderne fri. En telefon eller tablet kan du læne op ad noget på et bord.

Så guider jeg dig ind i en meditationsøvelse hvor jeg stiller dig nogle spørgsmål om hvad du oplever og du svarer. 

Vi kan nu sammen finde de blokeringer som spærrer vejen for din retning du vil i. 

Når sessionen er slut efter cirka 60 minutter, kan vi tale lidt om din oplevelse og du er klar til at gå videre med din dag. Mere fri og motiveret og klar til at få det liv du ønsker dig.

Hvordan føles en Mindscaping session

En Mindscaping session føles lidt som at få en guided meditation. Du vil opleve at se indre billeder og du vil kunne beskrive dem og arrangere om på dit indre landkort.

Det er meget afslappende og lidt som at gå på opdagelse. Når du er færdig vil du føle dig frisk og klar til at indtage verden igen.

Det er virkelig imponerende at en teknik som er så nem, kan være så effektiv.

For 1200 kr. inkl. moms får du has på dit problem én gang for alle.


Bestil en tid til Mindscaping

OBS. Jeg er på kursus fra d. 11. - 26. September 2020 så der er ingen tider i dette tidsrum.


profile-pic

Jeg kom på en helt fantastisk rejse.

Helle tog fat i mig efter jeg havde holdt et foredrag på en konference. I foredraget havde jeg sat ord på, hvordan jeg stadig havde svært ved helt og holdent at træde ind i, og eje, min nye identitet som en mand, der udelukkende lever at af tale om, skriver bøger om, og afvikle kurser i, brugen af vores ubevidste intelligens (natlige drømme).

Især havde jeg svært ved dette, når jeg stod over for jakkesætklædte mænd, som for mig repræsenterer min gamle verden, og min gamle identitet (således også min egen indre skeptiker over for drømme/brugen af drømme).

Helle tog mig i seancen ud på en HELT FANTASTISK REJSE, hvor jeg meget effektivt arbejdede med denne udfordring. Efter nogle dage kunne jeg mærke en helt anden, og stærkt stigende energi og optimisme omkring mig selv og mit projekt.

TAK HELLE”

Michael Rohde Ekspert i ubevidst intelligens/natlige drømme
profile-pic

Det er ret fantastisk at mærke!

Jeg vil sige dig kæmpe TAK for den dejlige gave i går. Det var en virkelig rar og fin oplevelse med Mindscaping sessionen og der ER virkelig blevet skabt en meget bredere, lysere og optimistisk vej inde i mit hoved 🙂

Det er ret fantastisk at mærke! Og de ukendte visuelle "gaver", der blev strøet på min vej frem, giver en ro at tænke på og føles meget støttende. Det er virkelig syret, at noget så forholdsvis enkelt, virker så godt. Hurra!

Kathrine Fagerholt Parterapeut og coach
profile-pic

Du har virkelig gjort en forskel!

Jeg er faktisk meget overrasket! Trods det, at jeg lige ankom til skærmen og dig efter arbejde – ikke rigtigt havde nogen idé om, hvad vi skulle, blandet med en sund skepsis, da du startede – så må jeg bøje mig i støvet – du har virkelig gjort en forskel.

Jeg har nu 2 morgener i træk fået gang i EasyMe som var min udfordring, og jeg har ikke længere den sammen blokering, som tidligere. Selv om jeg selv arbejder med NLP og forandringsprocesser og begrænsninger – så må jeg sige, at dette virker endnu hurtigere end dette.

En super god idé, at du vil tilbyde dette – der må være andre end mig, der er udfordret.

Minna Seir Terapeut