Hvem er vi? - Praktisk Praksis

Mød dine søde teknikengle

Det letteste er bare at skrive, ringe eller booke en gratis tid til at blive ringet op, så tager vi en snak og finder den perfekte person til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Helle Marie Buttrup

Indehaver, idéudvikler, rådgiver og underviser.

Jeg har startet Praktisk Praksis for at gøre internettets muligheder mere tilgængelige for dig, som er underviser, konsulent, behandler, terapeut eller coach.

Jeg har mange års erfaring med online medier og kundeservice, og det er min passion at løse dine udfordringer langt ud over din forventning.

Jeg udvikler online kurser, laver strategi og rådgivningssamtaler og mentorforløb, så din virksomhed kan komme på skinner.

Uno Skonnord

Teknik guru

Jeg har meget erfaring med Simplero og online kruser - og hvordan du laver kampagner, der sælger dine produkter. Jeg kan kode, så dine kampagner og kurser står ekstra skarpt.

Jeg er desuden fan af tal. Så alt jeg laver måles og analyseres, for at sikre dig de bedste resultater. 

Jeg udvikler desuden også online kurser, laver strategier og rådgivningssamtaler. 

Kirsten Fich Pedersen

Kirsten Fich

Multimediedesigner og fotograf

Jeg kan hjælpe dig med at få din hjemmeside rigtig flot og professionel. Har du brug for billeder, kan jeg komme ud til dig og fotografere.

Du kan få hjælp til dine tekster og få det hele sat flot op.

Jeg kan hjælpe dig med dit grafiske udtryk, så dit brand er lækkert og indbydende.

Jeg er også ekspert i SEO, så din hjemmeside kan komme godt frem i Google.

Jonas Napier

Teknikhelt

Jeg kan klare teknikken for dig. Mit speciale er Simplero og Facebookmarkedsføring, men laver også mange andre tekniske ting.

Jeg kan gøre det hele, eller bare hjælpe dig når du sidder fast, eller skal have tjekket at alting virker som det skal

Og jeg kan hjælpe dig med at gøre dit “budskab” til en forretning. Jo flere mennesker du hjælper, jo flere penge vil du tjene

Først og fremmest kan jeg hjælpe dig med teknikken

Nanna Daldorph Erichsen
Facebook Annoncering, strategi for online markedsføring

Jeg er der til at hjælpe dig, når du gerne vil nå bredere ud med dit nyeste produkt eller vil have folk til at genkende dig i nyhedsfeedet.

Jeg hjælper dig med det store strategiskeoverblik og det helt lavpraktiske, som at opsætte en rammende Facebook annoncekampagne.

Inden vi går i gang, stiller jeg skarpt på, om du er fortrolig med din målgruppe og hvad der gør dit produkt unikt, da jeg mener, at det er 2 af de vigtigste kerneelementer i at kunne lykkedes med onlinemarkedsføring.

Mit primære mål er, at du får mest værdi for pengene, hvad enten du ønsker at blive oplært, så du selv kan klare det fremover eller, at jeg leverer et færdigt produkt.

Jeg ser frem til, at hjælpe dig med at sætte spotlys på dig og dine produkter, så du får endnu flere
potentielle kunder i tale.


Adresse

0rebovej 18

4295 Stenlille

CVR Nummer

42469874
Firmanavn: Lioness Jewell League

Bank konto

Danske bank

3409 13269858