Hvem er vi? - Praktisk Praksis

Mød dine søde teknikengle

Det letteste er bare at skrive, ringe eller booke en gratis tid til at blive ringet op, så tager vi en snak og finder den perfekte person til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Helle Marie Buttrup

Indehaver, idéudvikler, rådgiver og underviser.

Jeg har startet Praktisk Praksis for at gøre internettets muligheder mere tilgængelige for dig, som er underviser, konsulent, behandler, terapeut eller coach.

Jeg har mange års erfaring med online medier og kundeservice, og det er min passion at løse dine udfordringer langt ud over din forventning.

Jeg udvikler online kurser, laver strategi og rådgivningssamtaler og mentorforløb, så din virksomhed kan komme på skinner.

Kirsten Fich Pedersen

Kirsten Fich

Multimediedesigner og fotograf

Jeg kan hjælpe dig med at få din hjemmeside rigtig flot og professionel. Har du brug for billeder, kan jeg komme ud til dig og fotografere.

Du kan få hjælp til dine tekster og få det hele sat flot op.

Jeg kan hjælpe dig med dit grafiske udtryk, så dit brand er lækkert og indbydende.

Jeg er også ekspert i SEO, så din hjemmeside kan komme godt frem i Google.

Uno Rolf Skonnord

Salesfunnel og online kursusekspert

Jeg hjælper dig med at få et overblik over din funnel – fra opsætning af produkt og landingsside til annoncering og salg. Jeg er komfortabel i flere programmer, bl.a. WordPress og Simplero.

Jeg kan give 1:1 undervisning, så du selv bliver køreklar, eller jeg kan sætte det hele op for dig, hvis du helst er fri for at røre ved det tekniske selv.

Jeg går rigtig meget op i optimering og deltaljer og er meget dedikeret med at du får de resultater du ønsker dig med dit salg.

Sofie Bech Dürrfeldt

Facebook annoncer, korrektur og online kursusekspert

Jeg kan hjælpe dig med de praktiske ting som opsætning af online kurser og Facebook-annoncering - og så er jeg en god korrekturlæser.

Jeg arbejder med platforme som Simplero, EasyMe og Teachable til opsætning af kurser og er også godt kørende i WordPress.

Tine Appel

Web og grafisk designer

Jeg kan hjælpe dig til at få en flot og funktionel hjemmeside og i samarbejde med dig finde ud af, hvilke behov du og dit firma har. 

 Det grafiske udtryk skal være stærkt nok til, at hjemmesiden visuelt kan profilere sig selv og sit fokus på netop din forretning.

Jeg har mange års erfaring med WordPress og derved mulighed for at kunne vejlede dig i den rigtige retning. Det kan f. eks. være billeder der virker og tekst der giver mening. 

Natalia Esmaili

Grafisk design, Video og Youtubeoptimering

Jeg kan hjælpe dig med at finpudse dine billeder og videoer, og jeg kan også undervise i hvordan man bruger Photoshop og Final Cut Pro X. 

Skal du have hjælp til at lave Facebook annoncer? Så kan jeg hjælpe med at skabe nogle iøjenfaldende annoncer med fokus på engagement fra dine kunder. 

Vil du vide hvordan man navigerer og behersker YouTube, så kan jeg guide dig igennem YouTube Analytics, og give dig nogle gode tips og tricks til, hvordan du tæmmer denne online platform.  

Maria Nielsen
Tekstforfatning, tekstoptimering og korrektur

Jeg hjælper dig med at kommunikere effektivt med dine kunder online. Det sker i
form af tekster til nyhedsbreve, blogindlæg, opslag på sociale medier, e-bøger og dit
website.

Måske sælger du medlemskaber, tilbyder kurser, behandlinger eller andre ydelser,
hvor dét at fremstå professionel er afgørende for at fange din kundes interesse?
Når din profil er tydelig og har afsæt i velskrevne tekster, opnår du større synlighed,
troværdighed og gennemslagskraft. Resultatet er, at du tiltrækker flere kunder og
optimerer salget.

Klar kommunikation, der flytter meninger, mennesker og monetos.
Jeg arbejder især med platforme som Simplero og WordPress.


Adresse

Valdemarskildevej 5

4200 Slagelse

CVR Nummer

26973678

Bank konto

Danske bank

3361 0010792630