Hvem er vi? - Praktisk Praksis

Hvem skal du tale med?

Du behøver ikke på forhånd at være fuldstændig klar over, hvad du vil have hjælp til eller hvem af os, der skal hjælpe dig. Det letteste er bare at skrive, ringe eller booke en tid til at blive ringet op, så tager vi en snak og finder den perfekte person til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Helle Marie Buttrup

Idéudvikler, rådgiver og teknisk hjælper.

Jeg har startet Praktisk Praksis for at gøre internettets muligheder mere tilgængelige for dig, som er underviser, konsulent, behandler, terapeut eller coach.

Jeg har mange års erfaring med online medier og kundeservice, og det er min passion at løse dine udfordringer langt ud over din forventning.

Jeg udvikler online kurser, laver strategi og rådgivningssamtaler og mentorforløb, så din virksomhed kan komme på skinner.


Kirsten Fich Pedersen

Kirsten Fich Pedersen

Multimediedesigner og fotograf

Jeg kan hjælpe dig med at få din hjemmeside rigtig flot og professionel. Har du brug for billeder, kan jeg komme ud til dig og fotografere. Du kan få hjælp til dine tekster og få det hele sat flot op.
Jeg kan hjælpe dig med dit grafiske udtryk, så dit brand er lækkert og indbydende.

Jeg er også ekspert i SEO, så din hjemmeside kan komme godt frem i Google.

Det er mig, der laver de fleste tekniske opgaver i Praktisk Praksis.


Uno Rolf Skonnord

Salgsfunnel og Online Kursusekspert

Jeg hjælper dig med at få et overblik over din funnel – fra opsætning af produkt og landingsside til annoncering og salg. Jeg er komfortabel i flere programmer, bl.a. WordPress og Simplero.

Jeg kan give 1:1 undervisning, så du selv bliver køreklar, eller jeg kan sætte det hele op for dig, hvis du helst er fri for at røre ved det tekniske selv.


Sofie Bech Dürrfeld

Facebookannoncer og Online Kursusekspert

Jeg kan hjælpe dig med de praktiske ting som opsætning af online kurser og Facebook-annoncering – og så er jeg en god korrekturlæser.

Jeg arbejder med platforme som Simplero, EasyMe og Teachable til opsætning af kurser og er også godt kørende i WordPress.


Kirsten Fich Pedersen

KarinMai Arlund

Grafisk designer 

Dit grafiske udtryk er vigtigt for din virksomhed. Få de basale ting på plads i starten og spar en masse tid og penge på den lange bane.

Jeg hjælper dig med at finde det grafiske udtryk, der passer til dig, såsom logo og farver.

Jeg kan også hjælpe med design af reklamer, flyers, freebies, salgsmateriale og diverse til din hjemmeside.


Tine Appel

 Web og grafisk designer

Web og grafisk designer

Jeg kan hjælpe dig til at få en flot og funktionel hjemmeside og i samarbejde med dig finde ud af, hvilke behov du og dit firma har. 
 
Det grafiske udtryk skal være stærkt nok til, at hjemmesiden visuelt kan profilere sig selv og sit fokus på netop din forretning.
 
Jeg har mange års erfaring med WordPress og derved mulighed for at kunne vejlede dig i den rigtige retning. Det kan f. eks. være billeder der virker og tekst der giver mening. 

Kirsten Fich Pedersen

VSI Group

Webprogramører og supportere

Vores tekniske team der tager sig af de ting, som er lidt mere indviklede eller langvarige.

Firmaet er dansk, men arbejder i Thailand, så vi kan holde prisen nede.

De er super flinke, dygtige og arbejder hurtigt. Det er dem, der kan alt det super nørdede med at sætte din nye hjemmeside op eller hjælpe med at tilpasse den, du har i dag.

De er de rene tryllekunstnere, og vores samarbejde fungerer perfekt.


Adresse

Valdemarskildevej 5

4200 Slagelse

CVR Nummer

26973678

Bank konto

Danske bank

3361 0010792630

Jeg fik hurtigt svar, som jeg med det samme kunne forstå og bruge selvom jeg er helt nybegynder.

Jeg skulle udvikle et nyt website. Det havde jeg ikke prøvet før og jeg havde brug for hjælp til næsten alt: menustruktur, hvordan man skriver tekster, søgeord, styring af besøg på siden, søgemaskine samt bookingkalender. Hvilke udbydere af website, kalender og domæne skulle jeg vælge?

Helle kunne med det samme forklare mig hvilke undersider, der vil være gode at have, og i hvilken rækkefølge de bør være i menuen.

Jeg fik tips til call to action knap på alle sider. Samt forslag til bookingkalender og program til udvikling af siden.

Helle gjorde mig opmærksom på ting som jeg ikke var klar over at jeg havde brug for hjælp til.

Det overraskede mig at der er faste mønstre som besøgende følger på en hjemmeside, og at jeg ikke kan styre dem med min logik.

Jeg fik hurtigt svar, som jeg med det samme kunne forstå og bruge selvom jeg er helt nybegynder.

Da siden kom op gik det stærkt. Vi er nu fuldt booket en måned frem i tiden.

Ina Damgaard ... Assistent for Speciallæge