Liste over praktiske værktøjer online som jeg selv bruger

Liste over anbefalede praktiske værktøjer

Wordpres hjemmeside/blog

Der findes et hav af wordpres skabeloner kaldet themes. Og for at gøre det mere uoverskueligt, så er mange af dem forældede og svære at redigere i.  

Vi anbefaler:

Thrive themes.

Tilbyder 10 skabeloner med forskellige formål. Hvis du vælger et tema herfra vil jeg anbefale at købe enten et tema og deres Plugin pakke, eller blive medlem og få adgang til hele baduljen.

Deres content builder er virkelig fantastisk. Hvis du allerede har et wordpres theme, kan du evt. bruge Thrive themes content builder, til at lave virkelig flot og varieret indhold.

Se demovideoer her.

Billedredigering

Canva

Mit yndlingsværktøj til at lave billeder til facebook annoncer oa.

Du kan lave alt fra opslag, visitkort, opslag til sociale medier, annoncer og bannere til din hjemmeside eller facebook. 

Masser af billeder du kan bruge til kun 7 kr. pr. stk. + gratis features.


Smart Mock ups

Et dødsmart værktøj hvis du gerne vil lave flotte repræsentationer af dine online produkter, såsom e-bøger, lydfiler og online kurser.

Det er gratis i 10 dage og du behøver ikke at beholde din profil, så det kan være helt gratis.

Online kurser og medlemskaber

Easyme

Easyme er det lette valg når du vil sælge online kurser. Det er en simpel og økonomisk meget fornuftig løsning, specielt for begyndere.

Det er ikke sikkert du behøver andet, så start her.

Simplero

Simplero er også et godt bud på, hvordan du kan sælge online kurser og forløb. Du kan arbejde med systemet gratis indtil du er klar til at åbne din butik. J

eg vil anbefale at du får lidt hjælp til din markedsføring, så du får så meget som muligt ud af denne mulighed.

 

Betalingsløsninger

Stripe

Stripe er den nye betalingsmetode som er dejlig nem at have med at gøre. Den kan integreres med mange forskellige systemer som webshops og Easyme og Simplero.

Fordelen er at den er super hurtig at komme igang med. Den kræver ikke at du ansøger 3-6 måneder i forvejen eller stiller garanti eller anet fjollet, sådan som NETS gør.

Emailnyhedsbreve

Easyme

Easyme har et fuldt udviklet og alligevel simpelt email system. Det koster 99 kr. + moms at bruge Easyme, men det indbefatter også alt det andet systemet kan (dog ikke online kurser, som er et tilkøb)

Simplero

Du kan starte med at køre dit nyhedsbrev i Simplero og så senere opgradere til at bruge alle deres funktioner.

Mailchimp

Amerikansk system hvor du kan bygge smukke nyhedsbreve og sende til alle dine kunder. 

De har forskellige betalingsplaner, men det første 2000 på dine lister er gratis.

Nemt når du først er kommet igang, lidt overvældende til at starte med.

Praktisk praksis har et kursus i Mailchimp hvor du kan lære alt om opsætning og alle mulighederne med email markedsføring.

Thrive Leads

Hvis du har en wordpress hjemmeside. Så prøv dette plug in. Det er nemt og virker godt. Det er også væsentlig billigere end Leadpages.

Se demovideo

Lydoptager/redigering

Audacity

Gratis og ganske fremragende redigeringsværktøj hvis du ønsker at lave lydfiler eller simpelthen forbedre lyden på videoer du har lavet. Vil kræve et par timers tilvænning. Skal downloades til din computer. Gratis

Videooptager/redigering

Skærm optager (screen recorder)

Jeg kan desværre ikke anbefale nogen gratis programmer til det formål, da alle jeg har prøvet har haft alvorlige fejl og mangler,

Jeg er meget glad for at bruge et plug in til Chrome der hedder Screencastify. Det optager din skærm og lader dig downloade videoen bagefter, eller gemme den i Google Drev.

Redigering af video

Jeg kan anbefale Screencast-o-matic

Køb en betalte version for et lille beløb om året og få virkelig udmærket videoredigering og optagefunktioner.

Onlinebooking

Easyme

Både online booking af behandlinger, hold og betaling online. Du kan tilkøbe modul som gør det muligt at sælge online kurser. Meget brugervenligt.

Jeg bruger det selv og vil anbefale det meget varmt