Omtale - Praktisk Praksis

Omtale

Hero's Journey med Edvard Lucius

Artikel i Zoneconnection

Klick og læs

profile-pic

Jeg har fået hjælp på en nem og overskuelig måde

Net marketing, Facebook, Hjemmeside og SEO, alt det jeg som terapeut ikke orker at bruge min tid på og som er alt for uoverskueligt, har jeg fået på en nem og håndterlig måde hos Praktisk Praksis.

Sune Andersen Astrolog og psykolog
profile-pic

Det er nogen af de bedste penge, jeg har givet ud i min virksomhed

Jeg har købt en hjemmeside startpakke hos Praktisk Praksis, og det er nogen af de bedste penge, jeg har givet ud i min virksomhed. Kirsten har hjulpet mig til at sætte en lækker side op, med den rigtige stemning. Undervejs har jeg fået god sparring, og gode, forståelige svar på mine spørgsmål.

Selvom WordPress er nem at arbejde med, så ville jeg aldrig have kunnet nå frem til et så godt resulat selv. Og så har jeg også fået videoinstruktioner med, så jeg selv kan vedligeholde siden fremadrettet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor jeg har følt mig i sikre hænder hele vejen.

Dorthe Hein
profile-pic

Hun forstod at sparre med mig, der hvor jeg var

"Jeg blev positivt overrasket over hvor stor erfaring og indsigt Helle har i online markedsføring. Hun ved hvad hun snakker om og hun forstår at sparre med mig, der hvor jeg var og ud fra de udfordringer, jeg havde. Helle har min varmeste anbefaling både for den værdi, hun kunne give mig, og for hendes imødekommende professionalisme"

Edvard Lucius Ekspert i produktivitet
profile-pic

Helle gav mig en ny og 100 gange lettere vinkel på, hvordan jeg kan tale til det behov, mine kunder har.

Jeg kontaktede Helle for at booke en strategi-session, fordi jeg havde en stor udfordring med at lave "de helt rigtige" webinar-titler. Jeg var for nørdet og teknisk i de titler, jeg selv kunne diske op med.

Helle gav mig en ny og 100 gange lettere vinkel på, hvordan jeg kan tale til det behov, mine kunder har.

Vupti så havde vi under denne strategisamtale fundet 6 "lette at forstå titler" til mine kommende webinarer.
Helle gav også input til, hvordan jeg kan optimere min hjemmeside, så den er endnu lettere for kommende kursister at navigere rundt på.

Jeg anbefaler varmt denne strategisamtale til dig, der har brug for en lettere tilgang til, hvordan du kan tale til dine kunders behov. Det er svært at se, når man selv sidder med det. Men giver SÅ meget mening, når Helle kommer med sin vinkel.

Pia Fro Gemmer Business coach og hypnoseterapeut