Op på hesten igen - Praktisk Praksis

Op på hesten igen

Har du nogensinde prøvet at have en drøm som gik totalt i vasken?

Det prøvede jeg dengang jeg købte to heste, som jeg ikke kunne finde på at ride på.

Den ene stod bomstille, eller gik kun i sneglefart og den anden galloperede for fuld rullade, bare man satte sig i sadlen.

Jeg røg af så mange gange at jeg blev virkelig bange for at ride.

Det jeg lærte af hele den historie var, at nogengange har vi slet ikke mulighed for at forestille os hvor meget det kræver at opnå vores drøm.

Jeg følte mig som en total idiot. Måske havde jeg forestillet mig at heste var lidt ligesom en motorcyckel. Man sætter sig op og drejer nøglen og så går det fremad.

Jeg ville jo bare gerne kunne ride en tur med min datter i fryd og gammen, men den drøm blev til en lang kamp.

Det var først da jeg fik én sød pige til at komme og hjælpe mig med at ride at det endelig lykkedes.

Jeg blev stærkere og klogere af det, men hold nu op hvor var jeg ved at give op mange gange.

Måske kender du det fra dig selv. Der er nogen ting du rigtig gerne vil i din forretning, men du render hele tiden ind i udfordringer du ikke synes du kan hoppe over.

Måske har du prøvet at finde ud af det selv, men det virker som om der er en eller anden blind plet du ikke kan få øje på, så du ikke får det resultat du ønsker.

Det er ikke altid så let, som nogen gerne vil have os til at tro – men det er ikke umuligt. Du skal bare have noget hjælp.

Hvis du har en drøm om at få gang i din forretning, men hele tiden oplever at det er svært, eller du vil rigtig gerne have mere styr på alt det med online markedsføring, fordi du ved dybt inde at du har mere at give og der er flere folk du kan hjælpe, så vil jeg gerne invitere dig til at være med på Praktisk Praksis online markedsføringsforløbet.

Du vil få en masse hjælp og vil kunne skabe en blomstrende forretning uden at blive frustreret og kastet af undervejs :-).

Du kan læse mere om det her.

Får du nyhedsbrevet?

Følg med og få de nyeste og mest effektive tips til din online markedsføring