Er du i tvivl om valg af hjemmeside? Wordpress er godt

Valg af hjemmeside – er du i tvivl?

valg af hjemmeside

Er du i tvivl om valg af hjemmeside? Lad os lave en lille historie med udgangpunkt i ispinde.

Ummm her er en masse dejlige is. De er alle sammen kolde og cirka lige store. Men de smager forskelligt, hvilken en skal du vælge?

Når det er is vi taler om, er konsekvenserne af dit valg ikke så store. Hvis du er heldig får du én der er sindsygt lækker, men 10 minutter senere er den spist – den er historie. Får du derimod en som er knapt så dejlig, er den nok også væk efter 10 minutter.

Hvis du ikke har prøvet en bestemt is før, kan du udfra udseendet gætte dig til om du vil kunne lide den. Du bliver lokket af lækkert design på ispapiret måske.

Valg af hjemmeside er virkelig svært

Når du står med et valg af hjemmeside, er det knapt så ligetil at vælge et hjemmesidesystem på indpakningen. Og konsekvenserne af et forkert valg af hjemmeside går ikke væk efter 10 minutter. Du risikerer at spilde en masse tid og penge.

Der findes mange slags systemer og designs, ligsom der findes mange slags is. De har også forskellige priser – nogengange er de meget billige og andre gange helt vildt dyre (lidt ligesom de her indpakkede is som bare er svinedyre også set i forhold til, at de helt sikkert også er blevet mindre siden du var barn)

Valget i køledisken tager du på et par minutter MAX. Ellers bliver de andre i køen nok sure.

Når du står med et valg af hjemmeside design og system er det virkelig vigtig at tænke sig om.

Siden det blev almindeligt at have sin egen hjemmeside, har masser af firmaer udviklet deres egne systemer. Det er så det er nemt at bruge for dig. Du behøver ikke at kunne det der HTML som er kodesprog og virkelig ikke noget for alle. Alle de her firmaer kan lave en hjemmeside for dig i deres eget system. Men der er sket noget i mellemtiden.

valg af hjemmesideNørder fra hele verden har udviklet det der hedder open source. Det betyder at hvis man tog en helt basis hvid isblanding, så kan alle, der har lyst være med til at udvikle hvordan isen skal smage. Alle kan finde på nye smarte former og farver. Og deres forskellige opfindelser kan du vælge imellem i en stor virtuel is-buffet -så at sige.

Sørg for at holde dine muligheder åbne

Det betyder at hvor du før var nødt til at nøjes med de lidt stramme og uflexible design og funktioner så kan du nu vælge fuldstændigt frit hvordan din hjemmeside skal se ud og hvad den skal kunne. Et af de nye systemer hedder WordPress og det er det vi bruger her. Det er så fedt, fordi ALT kan lade sig gøre. Derfor synes vi at det er dit bedste valg af hjemmeside.

Det svarer til at du ikke skal nøjes med det lidt sløve udvalg af is i frysedisken, men kan vælge mellem 1000 forskellige smagsvarianter. Ret cool.

Nå jo, men hvis jeg nu bedst kan lide vanilje og jordbær, så er jeg jo ligeglad”, tænker du måske.

Eller overført til hjemmeside ideen: “Jeg er nu meget godt tilfreds med mit hjemmesidedesign, så hvad går jeg glip af.”

Det er helt ok at være glad for det du har, men det er vigtigt at have muligheden for at tage et andet valg.

Det som jeg ser er et stort problem med de “gammeldaws hjemmesider” er, at:

  • De er virkelig uflexible.
  • De har problemer med menustrukturen, der bliver overvældende og umulig for brugeren at finde rundt i.
  • De har designs hvor den vigtigste plads bliver optaget af ligegyldigt fyld som ikke interesserer læseren.
  • De tager ikke højde for den vigtigste motor på internettet – GOOGLE
  • De kan ikke tilpasse sig til smartphones, og sådan én er der virkelig mange der bruger til at gå på nettet med.
  • og værst af alt – det er svært at få fat i en der kan rette problemerne når de opstår.

Når du har forstået at din hjemmeside ikke bare er et statisk visitkort på nettet, men en aktiv lille motor der hele tiden kan spinde tråde ud til dine kunder, så forstår du hvorfor det er vigtigt at kunne have et frit valg af hjemmeside system.

 

Får du nyhedsbrevet?

Følg med og få de nyeste og mest effektive tips til din online markedsføring