Sådan får du en ny hjemmeside let og sikkert

Sådan får du en ny hjemmeside

Er en flot ny hjemmeside din drøm. Så læs videre herunder og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

 

[toggles class=”yourcustomclass”] [toggle title=”Vi har specialiseret os i behandlere, terapeuter og coaches.” class=”in”]

Vi hjælper flest behandlere terapeuter og coaches med en flot ny hjemmeside

Derfor forstår vi med det samme dine behov og vi kommer med forslag, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Du behøver derfor ikke at opfinde den dybe tallerken selv, når du skal have ny hjemmeside.

Vi ved godt at du ikke er uddannet i grafisk design og tekstskrivning. Du kender nok heller ikke alle de dyre ord, som andre i denne her branche kaster om sig med.

Derfor bruger vi et enkelt sprog uden fagudtryk. Og vi giver dig de værktøjer, du skal bruge for at klæde din nye hjemmeside fint på.

 

[/toggle] [toggle title=”Vi holder dig i hånden”]

Du kommer aldrig til at stå alene med tekniske udfordringer.

Hvis der er noget, der driller – eller du får nye ideer, så fixer vi det for dig eller lærer dig, hvordan du selv kan gøre.

Det betyder, at du altid nemt kan få opdateret din hjemmeside.

[/toggle] [toggle title=”Budgetvenligt hjemmeside design”]

Budgetvenlig ny hjemmeside

Da der er flere dygtige mennesker som arbejder med at lave din nye hjemmeside, koster det naturligvis mere end 17 øre. Vi kan ikke lave den allerbilligste hjemmeside til dig, men vi kan lave den allerbedste til prisen.

Du betaler kun for den hjælp og de funktioner du har brug for.

Der er ikke noget abonnement, så du kan spare mange på over en årrække i forhold til de steder hvor du betaler abonnement.

[/toggle] [toggle title=”Din hjemmeside bliver lavet i et system, der hedder WordPress”]

WordPress er det system der:

 • Giver flest muligheder for design og funktioner.
 • Er gratis at bruge.
 • Giver dig mulighed for at tage din side med dig til andre designere og udviklere, så du ikke er bundet.
 • Er det bedste, når du gerne vil være venner med Google.

Den special udviklede platform har et design som gør, at du nemt kan gøre den personlig og få den til at udtrykke det du vil.

Vi har taget højde for alle de typer af sider og funktioner du kan have glæde af på hjemmesiden.Vi har sat dem logisk op – og du kan vælge til eller fra, efterhånden som dine behov ændrer sig, uden at det går ud over designet.
Det er meget fleksibelt.

Det er et simpelt og gennemtænkt design med de funktioner som vi ved, din kunde vil elske at du har på din hjemmeside.
Brugervenligheden har første prioritet. Det er nemlig meget vigtigt, at du tager udgangspunkt i din kundes oplevelse på din hjemmeside.

Se eksempler på hjemmesider

 

[/toggle] [toggle title=”Bliv godt klædt på arbejdet med din nye hjemmeside”]

Du får skrædersyet undervisning

Grunden til at mange, ligesom dig, har svært ved at arbejde med hjemmesider, er at det faktisk ikke er let. Tænk på at du aldrig har lært noget om at disponere og skrive tekster til en hjemmeside i skolen. Det er et helt specielt medie, og derfor er det normalt at få lidt skriveblokade.
Vi har lavet et online videokursus, som følger med når du bestiller en ny hjemmeside.

Du kan også købe den uden at bestille en hjemmeside. Vælger du senere at få en hjemmeside hos os, så refunderer vi prisen.
Videokurset giver dig trin for trin anvisninger, så du virkelig kan få den hjemmeside, du føler dig godt tilpas med og som dine kunder vil elske dig for.

Sådan et kursus får du ikke andre steder. Det tør vi godt love.
Hvis du ikke kender WordPress, (det system som hjemmesiden bruger) så kan du få glæde af de instruktionsvideoer, vi har lavet. De er helt simple og nemme at forstå, og du kan på kort tid lære, hvordan du kan opdatere indholdet på din hjemmeside.

Du kan selv:

 • Skrive, rette og slette tekster.
 • lægge billeder ind på alle siderne.
 • oprette nye sider og menupunkter.
 • til- og fravælge forskellige funktioner.
 • skrive artikler på din blog og dele dem på Facebook.
 • lægge videoklip ind.
 • Rette farver og skrifttyper

Se demovideoerne her.

[/toggle] [/toggles]

 

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-earphone” align=”left” iconcolor=”#537600″ type=”link” target=”true” title=”Få en snak om din nye hjemmeside” link=”http://praktiskpraksis.easyme.dk/Kalender”]

 

Referencer

 

[panel style=”panel-default”] [panel-header] Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig i udviklingen og opsætningen af life4you sitet.
[/panel-header] [panel-content]

life4youDu er dejlig klar i mælet og hurtig til at besvare spørgsmål. Dine demo-videoer er sat op på en sådan måde, at det er en leg at følge dem, og så er du fra naturens side begunstiget med en behagelig stemme, som det er behageligt at lytte til time efter time.

Jeg er glad for, at jeg valgte dit koncept og glæder mig til at få luft under vingerne igen med et re-vitaliseret life4you.
[/panel-content] [panel-footer] Dorte Leth Petersen life4you.dk
[/panel-footer] [/panel] [panel style=”panel-default”] [panel-header] Er du lige som jeg, et visuelt menneske, så vil jeg på det varmeste anbefale dig Helle, til at støtte dig i din hjemmeside proces.
[/panel-header] [panel-content]

skypeterapeutTeknik er ikke mit interesse felt, og selvom jeg godt ved at brugsanvisninger bl.a. er til for en som mig, så er det ikke dem jeg bliver kloge af. Til gengæld er jeg meget begejstret for Helles gør det selv videoer. Se. Forstå. Og gør det.

Ud over at Helle har en behagelig stemme, så føler jeg også, at hun tager min hånd, og følges med mig hele vejen. Det føles trygt og godt for mig.

Selvom jeg befinder mig i Frankrig har det aldrig været svært at nå Helle. På email eller Skype.

Når jeg har haft udfordringer med hjemmesiden, så har Helle altid været klar til at guide mig videre.

Jeg har brugt en del timer på at opbygge hjemmesiden. Det har både været hårdt og sjovt. Samtidig giver det mig en tilfredsstillelse selv at kunne, også når jeg fremover lige vil ændre et eller andet. For Helle har lovet mig, at selv nu hvor hjemmesiden er færdig, kan jeg forsat se hendes gode videoer. På den måde har jeg mulighed for at blive ved med at skabe forandring på min hjemmeside. Hvis jeg vil.

Er du lige som jeg, et visuelt menneske, så vil jeg på det varmeste anbefale dig Helle, til at støtte dig i din hjemmeside proces. God fornøjelse.

[/panel-content] [panel-footer] Mie Sidenius Brønner Skypeterapeut.dk
[/panel-footer] [/panel]

 

[panel style=”panel-default”] [panel-header] Jeg har været virkelig glad for, at jeg valgte Helle fra Praktisk Praksis til at lave ny hjemmeside til min virksomhed.
[/panel-header] [panel-content]

spisdigraskHelle har valgt programmer, der er enkle at arbejde i, hvilket gør det nemmere for mig, at få redigeret i min hjemmeside løbende. For første gang har jeg en hjemmeside, som jeg nemt kan tilrette efter min virksomheds behov, når det opstår.

Det er hverken tidskrævende eller svært.
Jeg har haft stor glæde af Helles videoer, som har guidet mig igennem både mit hjemmesideprojekt og med at komme i gang med nyhedsbreve.

Jeg har ikke lavet nyhedsbreve før, men med hjælp fra Helles videoer blev det lige pludselig meget enkelt og overskueligt at komme i gang med at lave nyhedsbreve.

Helle er professionel og effektiv, og hun har ført mig sikkert og trygt igennem processen.

Hun har i forløbet haft styr på alt, og jeg har kun oplevet, at alle udfordringer er blevet løst på fineste måde. Når min hjemmeside skal laves om næste gang, bliver det også hos Helle”
[/panel-content] [panel-footer] Carina Kock spisdigrask.dk
[/panel-footer] [/panel]

 

Se flere hjemmesider vi har lavet her 

 

[button style=”btn-default btn-lg” icon=”glyphicon glyphicon-earphone” align=”left” iconcolor=”#537600″ type=”link” target=”true” title=”Få en snak om din nye hjemmeside” link=”http://praktiskpraksis.easyme.dk/Kalender”]