Det gælder om at have tillid til dem der hjælper dig

Tillid til at det nok skal gå

Om tillid til at springe ud fra et fly, der ikke engang er ved at styrte

fald11Du ligner en som er faldet ned fra himlen!

Et udtryk man kan bruge om en person der ser helt perpleks ud. Det er faktisk ret misvisende, og jeg ved det for jeg har prøvet det. At falde ned fra himlen – i faldskærm.

Det var en livslang drøm som gik i opfyldelse d. Lørdag d. 24. Maj 2014 i Polen. Tilbage i Februar havde en gruppe venner luftet ideen om en fælles tur til Polen for blandt andet at springe i faldskærm. Jeg var på med det samme.

Jeg ved ikke hvorfor jeg har villet det så længe, men måske er det bare fordi det er helt vildt. Jeg er nok lidt en daredevil. Men sjovt nok har jeg prøvet at hænge i et reb i meget lavere højde, og været skide bange og gået helt i baglås, så det er ikke fordi jeg elsker højder.

Nu er det sådan at jeg er buddhist, og har praktiseret meditation i 10 år. Vores Lama er meget glad forfald10 faldskærmsudspring, fordi man i frit fald virkelig kan opleve sit sinds frie natur. Så jeg var meget spændt på hvordan jeg ville reagere.

Min ven Klaus, som var med på turen, har sprunget 3 gange før. Han fortalte, at han første gang han skulle springe, var så bange som han nogensinde havde været i sit liv. Hele vejen op i flyveren og lige før springet, troede han, at han skulle dø. Jeg var ikke meget for at skulle det igennem, så jeg håbede på ikke at gå i panik.

Stemningen var meget løssluppen i vennegruppen på selve dagen. Vi tog billeder med “hoppedragterne” i supermandspositur og var kåde. Nogen var nervøse, men mest spændte.

Vi skulle springe såkaldte tandemspring, hvor en erfaren faldskærmsspringer er spændt fast på ryggen, og han har styr på det hele. Jeg følte mig fuldstændig tryg. Han havde haft 3000 spring.

Så bliver det min tur og vi hopper ind i flyveren. Vi sidder helt tæt sammen, 3 nye springere, vores makker og 3 kamerafolk, der skal springe samtidig. Flyet er lille bitte og man kan virkelig mærke elementerne. Heldigvis var den en smuk dag.

DCIM100GOPROFlyet stiger og stiger. Min makker bemærker, at han er ret vild med udsigten fra sit kontor. Sikke et job.

Stadig ingen nervøsitet, kun spændt forventning.

Vi når 4000 meters højde. Flyet motorer stopper, og skydedøren ryger op. Første par springer, næste par springer, og så er det mig. Det snurrer lidt i maven, men jeg er helt rolig.

Vi kravler ud og holder fast i gelænderet. Er du klar, spørger min makker. Jep, gi los. DCIM100GOPROJeg lukker øjnene lige da vi springer, men åbner dem igen 2 sekunder senere.

Følelsen er virkelig vild. Luften er meget kold og det føles som at stå foran en meget kraftig ventilator der blæser luften lige i hovedet. Foran mig hænger kamerapigen. Bemærk de røde negle – der er stil over det.

DCIM100GOPRODer er ikke noget sug eller kilden i maven, ikke ligesom i rutchebanen, bare masser af blæst mod kroppen, pga luftens modstand i det frie fald.

Vi laver svømmebevægelser, og jeg forsøger at huske at trække vejret. Det er meget overvældende, men jeg er ikke bange – helt til DCIM100GOPROstede i nuet.

Efter 1 minuts tid, trækker min makker i faldskærmen, og vi får et ordentligt træk opad, som vi bremser op.

Så hænger vi der, og har god tid til at kigge ned og rundt.

Jeg styrer skærmen lidt fra side til side, men ingen krumspring til mig tak.

Langsom nærmer vi os jorden. Det er meningen vi skal lande på rumpen, så jeg trækker benene op og glider på hælene det sidste stykke inden vi lander.

DCIM101GOPROOg hvilket udtryk har man så når man lige er faldet ned fra himlen?

sådan

Der er så mange der efterfølgende har sagt at jeg er modig, når jeg tør sådan noget.

Men faktisk mener jeg, at for at man kan sige at nogen er modig, så skal de gøre noget, som de er bange for. Gøre det alligevel, selvom de er bange og usikre.

Jeg følte mig helt tryg og i sikre hænder.

Faktisk synes jeg at det er meget mere modigt, når du som er behandler, terapeut eller coach beslutter dig for, at nu vil du sgu lave dine egne penge, dine egne regler og finde dine egne kunder.

Jeg har flere gange i opstarten af Praktisk Praksis tænk : Shit mand, kan jeg nu overhovedet finde ud af det her. Måske har du også haft sådan nogen tanker dengang du startede.

Men vi gør det alligevel fordi vi har tillid til at det nok skal gå.

Hvis du står foran en udfordring i din forretning, hvor du godt kunne tænke dig, at nogen kunne folde en faldskærm ud over dig, så du lander sikkert, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg holder styr på trådene med overblik og indsigt, så dine drømme kan folde sig ud. Det er min fornemmeste opgave at sørge for, at du tør tage springet uden frygt.

Nyd suset!

 

 

Får du nyhedsbrevet?

Følg med og få de nyeste og mest effektive tips til din online markedsføring