Jeg gjorde det forkert indtil jeg mødte en fremmed i skoven - Praktisk Praksis

Kender du den følelse, når det du har ønsket dig rigtig længe pludselig sker?

Nå den oplevelse du har jagtet så længe endelig er lige foran dig?

Sådan havde jeg det i går. Og nu skal jeg fortælle dig om det.

Faktisk startede det i forgårs.

Jeg var ude og gå en tur for at klare hovedet inden jeg skulle holde webinar om aftenen. Skoven var helt frisk og våd efter en ordentlig tordenbyge.

Pludselig ser jeg en ung fyr. Han står ved et skilt og kigger på sin telefon og ser rådvild ud.

Jeg går hen til ham og spørger om han er faret vild.

Nej siger han, på engelsk, han er bare ved at finde ud af hvad der står på skiltet.

“Nå” siger jeg. “Det er sådan et skilt hvor der står at hvis man ikke har noget at gøre der, så skal man ikke køre på vejen”.

Det griner vi lidt af, for det er faktisk et lidt modsigende budskab. Hvad skulle man ellers være der for, hvis man ikke skulle noget.

Nå, men vi falder i snak og det viser sig, at han er her i skoven fordi han er på svampejagt. Og så viser han mig et billede han har taget dagen før. Jeg taber kæben og kan slet ikke skjule min begejstring.

Han viser mig nemlig en kurv bugnende fuld af Karl Johan svampe.

“Du må vise mig hvordan du gør!” Udbryder jeg.

“Jeg har prøvet så længe at finde dem, men jeg finder altid kun de enkelte snegleafgnavede små snoldede eksemplarer. “

Ok, siger han. “Du kender skoven derinde, så lad os mødes i morgen og se om vi kan finde nogen sammen.”

Så vi mødtes og fulgtes ind på den skovsti som jeg har gået på næsten hver dag i 2 år.

Han har på Google maps satelit fundet ud af at man kan se fra luften hvilke træer der gror hvor, og visse typer af grantræer er svampene vilde med at bo under.

Og sådan et stykke grantræer ligger simpelthen næsten i min baghave.

Vi går ind i træstykket og der går ikke længe inden vi finder de første eksemplarer. Det er en stille start, men pludselig eksploderer skovbunden af svampe. Vi sniger os rundt og bryder ud i jubel hver gang vi finder de flotte svampe.

Til sidst bliver kurven og posen tunge at bære.

Det var simpelthen en så utroligt fed følelse. ENDELIG. Jeg vidste jo at de var der, jeg har bare ikke vist hvor jeg skulle lede. De var lige her hele tiden.

Og så kom jeg her til aften til at tænke på, at det er fuldstændig det samme som mange oplever når de forsøger at finde deres kunder på Facebook.

Måske har du hørt at Facebook er et fantastisk sted at markedføre sig. Måske har du så forsøgt dig med forskellige ting, og fået et meget magert resultat.

Du har måske fået en lille flig af en alt for lille bitte smule succes, og det gør dig næsten mere ærgerlig. Du kan jo se at andre kan finde ud af det, men for dig er det ikke så let.

Se det er fordi, der ikke er nogen der har vist dig hvordan du skal gøre.

Facebook er et stort sted, lidt ligesom en skov med mange forskellige træer. Der er mange miljøer og mange dyr i skoven. Men hvor skal man starte? Hvad er vigtigt? Er der nogen giftige elementer man skal holde sig fra?

Alt det har jeg taget højde for i kurset Fantastisk på Facebook som starter lige om lidt.

Det er en grundig gennemgang af alt det der virker på Facebook, så du kan få en støt strøm af kunder ind i forretningen.

Så stop med at vende tilfældige sten og prøve dig frem. Det er spild af tid. Kom med på kurset i stedet. Så skal jeg vise dig stien gennem skoven til der hvor krukken med guld er begravet.

For det kan sagtens lade sig gøre. Også selvom du ikke har ret meget tid eller ret mange penge at bruge på formålet.

Ligesom mig der havde gået forbi det perfekte svampested i 2 år uden at vide at det var der, så kan du også pludselig opdage en skat.

Se hvad tidligere kursister har at sige om kurset og se om det ikke også er noget for dig lige her.

PS. Hvis du også vil på svampejagt så gå efter de steder hvor der vokser blågran og hvor der er mos i bunden. Man kan på google maps satelitbilleder godt se forskel, da disse områder ofte er mere blågrønne end resten af skoven.

Får du nyhedsbrevet?

Følg med og få de nyeste og mest effektive tips til din online markedsføring